Experiențe împreună.
You are here:

Văduva lui Kobe Bryant, în proces cu autorităţile din Los Angeles. Fotografii de la locul accidentului, mărul discordiei

Văduva lui Kobe Bryant, în proces cu autorităţile din Los Angeles. Fotografii de la locul accidentului, mărul discordiei

NBA

Comentarii

Vanessa Bryant a decis să dea în judecată biroul şerifului din Los Angeles pentru difuzarea unor fotografii de la locul accidentului în care au murit soţul său Kobe şi fiica lor Gianna.

Văduva starului din NBA a depus plângere vineri, considerând biroul şerifului responsabil de difuzarea fotografiilor neautorizate de la locul accidentului.

Potrivit people.com, Vanessa Bryant cere daune morale după apariţia informaţiilor că opt angajaţi ai biroului şerifului din Los Angeles au fotografiat victimele şi au distribuit fotografiile unor persoane neautorizate. Acest lucru s-a întâmplat deşi Vanessa Bryant a discutat cu şeriful Alex Villanueva în dimineaţa accidentului şi i-a cerut acestuia ca locul accidentului să fie restricţionat.

“În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori. După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea depusă de Vanessa Bryant.

Doar cei de la medicina legală şi anchetatorii National Transportation Safety Board aveau permisiunea să facă fotografii la locul accidentului, a precizat după accident Villanueva. “Oricine altcineva nu ar fi fost autorizat să facă fotografii. Ar fi fotografii interzise”, a afirmat şeriful.

Cel puţin doi pompieri ar fi făcut fotografii la locul accidentului, însă imediat lor li s-a cerut să le şteargă.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe