Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de oferte pentru James Rodríguez. Real Madrid a scăzut din preţul columbianului! Unde poate ajunge

Val de oferte pentru James Rodríguez. Real Madrid a scăzut din preţul columbianului! Unde poate ajunge

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este decisă să renunţe la James Rodríguez, starul columbian care nu face parte din planurile lui Zinedine Zidane.

Presa spaniolă scrie că "Real Madrid a scăzut din preţul columbianului James Rodríguez, cu scopul de a-l vinde în Premier League". Pare să fie o mişcare inteligentă din partea clubului blanco, pentru că scopul principal al clubului este să scape de salariul mare pe care îl are James la Madrid.

Columbianul este plătit cu aproape 9 milioane de euro pe sezon, iar Real Madrid nu mai vrea să-l ţină, în condiţiile în care, antrenorul Zinedine Zidane nu contează pe serviciile sale.

James Rodríguez  la reducere. Newcastle este în pole position

Astfel, James Rodríguez  ar urma să plece de pe Estadio Santiago Bernabeu cu destinaţia Premier League. Asta deşi pe adresa clubului madrilen au sosit oferte şi de la Atletico Madrid sau Inter Miami, formaţia patronată de David Beckham. Dar James nu vrea să audă încă de Major League Soccer, în timp ce Real Madrid este decisă să nu îl lase la rivala locală.

Everton şi Wolverhampton sunt alte două formaţii care s-au arătat interesate de serviciile lui James, dar mai nou, Newcastle a intrat şi ea în cursa pentru semnătura columbianului.

Cu un nou patronat, Newcastle este gata să plătească cele 32 de milioane de euro solicitate de Real Madrid pentru James, ba chiar să-i mărească salariul columbianului, de la 9 milioane de euro, la 11.5 milioane de euro.

Este detaliul care o face pe Newcastle United favorită în cursa pentru semnătura lui James Rodríguez, pentru ca niciunul dintre celelalte cluburi nu sunt dispuse să-i ofere un asemenea salariu.

James David Rodríguez Rubio are 28 de ani şi a ajuns la Real Madrid în 2014. A mai jucat în cariera sa pentru Envigado, FC Porto, Banfield, AS Monaco şi Bayern Munchen. La Madrid, columbianul are 124 de meciuri şi 37 de goluri marcate. Este dublu câştigător al UEFA Champions League şi campion al Spaniei cu formaţia blanco. El a mai cucerit titluri de campion în Portugalia şi Germania, iar în 2014 a fost golgeterul Campionatului Mondial.

Afla mai multe despre: james rodriguez 

viewscnt
Articole similare