Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de suspendări după ultima etapă din Liga 1. Câte etape stă Bălgrădean după ce s-a contrat cu Haţegan. CFR Cluj l-a pierdut şi pe Camora

Val de suspendări după ultima etapă din Liga 1. Câte etape stă Bălgrădean după ce s-a contrat cu Haţegan. CFR Cluj l-a pierdut şi pe Camora

CFR Cluj

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dictat sancţiunile din etapa cu numărul 24 din Liga 1.

CFR Cluj a pierdut doi fotbalişti după meciul cu Universitatea Craiova, în care a remizat, scor 1-1. 

Portarul campioanei României a fost surprins când s-a dus să-i reproşeze anumite aspecte centralului Ovidiu Haţegan, care l-a avertizat cu cartonaşul galben. 

"Pufi" a continuat cu reproşurile şi după ce Haţegan s-a îndreptat spre centrul terenului, pentru a relua partida. Portarul preferat de Dan Petrescu s-a dus şi spre tuşierul din brigadă, moment în care centralul i-a arătat cartonaşul roşu, fără să-i mai arate al doilea galben. 

"În baza art. 65.a din RD, se sancţionează jucătorul Bălgrădean Cristian cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei", se arată pe site-ul LPF. 

Mario Camora, eliminat pentru al doilea cartonaş galben, stă o etapă şi va plăti 740 de lei. 

FCSB va fi nevoit să-l înlocuiască pe Iulian Cristea în centrul apărării: "Eliminare Cristea Lucian Iulian (FC FCSB) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul cu suspedare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei". 

Atacantul Farului, Jefte, e suspendat pentru două jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 3.000 lei.

Afla mai multe despre: balgradean 

viewscnt
Articole similare