Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia, în zona retrogradării în La Liga! Formaţia de pe Mestalla a uitat să mai câştige

Valencia, în zona retrogradării în La Liga! Formaţia de pe Mestalla a uitat să mai câştige

La Liga

Comentarii

Valencia a remizat în ultimul meci al rundei cu numărul 17 din La Liga şi rămâne în zona nisipurilor mişcătoare.

Fără Cilessen, Gabriel, Guedes, Jason sau Racic, Valencia a apelat în meciul contra lui Cadiz la câteva nume din academie. N-a fost să fie cu succes, pentru  că formaţia lui Cervera a plecat de pe Mestalla neînvinsă. Doar în 1982 Valencia a înregistrat mai puţine puncte după primele 17 meciuri ale sezonului. De fiecare dată însă, levantinii s-au salvat miraculos de la retrogradare

Valencia se scufundă în La Liga

Doar 16 puncte are Valencia după primele 17 runde din La Liga. ”Liliecii” au două meciuri în plus faţă de locul 18 cu care sunt la egalitate de puncte şi un meci în plus faţă de locul 19, care are cu două puncte mai puţin.

Nici contra celor de la Cadiz, Valencia nu a reuşit să câştige. A fost al cincilea meci din ultimele cinci disputate în La Liga, fără victorie pentru formaţia de pe Mestalla.

Cadiz a marcat prima în minutul 59 prin Lozano. Valencia a reuşit să revină pe tabelă prin Gomez, cu zece minute înainte de final. Levantinii au căutat victoria cu numărul patru a sezonului, dar nu au reuşit să o obţină, iar ameninţarea retrogradării pare să devină tot mai serioasă.

Problemele financiare ale grupării de pe Mestalla îngreunează serios actuala stagiune, una care naşte spaimă în inimile fanilor. Trupa lui Javi Gracia are meci la Valladolid în etapa viitoare, iar scaunul antrenorului este serios ameninţat.

Afla mai multe despre: valenciala liga 

viewscnt
Articole similare