Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima înfrângere pentru Zidane după revenirea la Real Madrid. Un foşt "galactic" a marcat golul decisiv

VIDEO | Prima înfrângere pentru Zidane după revenirea la Real Madrid. Un foşt "galactic" a marcat golul decisiv
Comentarii

În etapa cu numărul 30 din LaLiga, Real Madrid a fost învinsă în deplasare de Valencia, 1-2. Golul decisiv a fost marcat de Garay, fost jucător la Real.

Real Madrid a pierdut primul meci din al doilea mandat al lui Zinedine Zidane. Valencia a înscris pentru prima dată după 35 de minute de joc. Guedes a marcat superb şi a stabilit scorul pauzei.

Galacticii au fost la fel de ineficienţi în actul secund şi tot liliecii au fost mai periculoşi. După ocazia lui Soler, Garay a securizat victoria echipei de pe Mestalla. Reuşita argentinianului a fost decisivă, pentru că Real a înscris în prelungiri prin Benzema, iar Valencia s-a impus cu 2 la 1.


Valencia - Real Madrid 2-1
Au marcat: Guedes 34', Garay 83' / Benzema 93'

ECHIPELE DE START

VALENCIA: Neto - Wass, Garay, Diakhaby, Gaya - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes- Gameiro, Rodrigo

REAL MADRID: Navas - Odriozola, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Lucas Vazquez, Benzema, Asensio

Min. 90+3: GOOOL Real! Benzema înscrie, dar este prea târziu pentru Real. 

Min. 83: GOOOL Valencia! Garay înscrie cu o lovitură de cap. 

Min. 34: GOOOL Valencia! Portughezul Guedes înscrie cu un şut din interiorul careului la colţul scurt al porţii lui Keylor Navas. 


Înaintea duelului de pe Estadio de Mestalla, cele două echipe sunt despărţite în clasament de 14 puncte. Valencia are 43 de puncte şi ocupă poziţia a şasea, ultimul loc de cupe europene, în timp ce Real Madrid se află pe locul 3. Galacticii sunt la două lungimi în spatele rivalilor de la Atletico Madrid şi la nu mai puţin de 12 puncte de liderul FC Barcelona. Revelaţia sezonului, Getafe, ocupă ultimul loc de Champions League, iar Deportivo Alaves, o altă surpriză a actualei ediţii din La Liga, este a cincea. Astfel, formaţii ca FC Sevilla, Athletic Bilbao, Real Betis şi Real Sociedad se află în afara zonei de cupe europene.

În turul campionatului, Real Madrid a reuşit să se impună, pe Santiago Bernabeu, în faţa Valenciei, cu scorul de 2-0, în urma autogolului lui Daniel Wass, din minutul 8, şi a golului reuşit de Lucas Vazquez, în minutul 83. Altfel, ultimul succes al Valenciei contra lui Real Madrid a avut loc în februarie 2017, în La Liga, atunci când "liliecii" se impuneau cu 2-1, pe Mestalla.

Valencia - Real Madrid. Echipele probabile

Valencia: Neto - Wass, Garay, Gabriel, Gaya - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Rodrigo, Gameiro

Real Madrid: Navas - Odriozola, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Bale, Benzema

Valencia - Real Madrid. Florentino Perez şi-a ales favoritul pentru a-l înlocui pe Varane

Raphael Varane (25 de ani) este decis să plece de la Real Madrid, la finalul sezonului, iar preşedintele grupării blanco, Florentino Perez, şi-a ales deja favoritul pentru a-l înlocui pe campionul mondial, anunţă presa spaniolă.

Cu toate că antrenorul Realului a mărturisit marţi că îşi doreşte ca Raphael Varane să rămână pe Santiago Bernabeu, cotidianul AS dezvăluie că Zinedine Zidane s-a gândit deja la cine îl va înlocui pe campionul mondial. Este vorba despre apărătorul senegalez al lui Napoli, Kalidou Koulibaly, pe care francezul l-a dorit pe Santiago Bernabeu şi în precedentul său mandat.

"El este cel mai bun club din lume şi ştie acest lucru. Este un jucător tânăr, este aici de mult timp şi face lucrurile bine", a declarat Zidane.

Deşi este dorit de mai multe cluburi, Zidane speră să-l ţină pe Varane la Real şi sezonul viitor. "El nu vorbeşte despre plecare, iar dorinţa mea este să rămână aici", a spus Zidane.

Totuşi, Florentino Perez are alt favorit. Preşedintele Realului vrea să îi dea o nouă lovitură de graţie rivalei Atletico, după aducerea lui Theo Hernandez, din urmă cu un an şi jumătate. Acum, Florentino a pus ochii pe fundaşul central Jose Maria Gimenez. Mai multe detalii AICI.

Valencia - Real Madrid. Galacticii şi-au prezentat proiectul de reformă totală a stadionului

Florentino Perez şi primul Madridului au prezentat noul proiect în cadrul unui eveniment desfăşurat azi în capitala Spaniei. Cel puţin trei ani şi jumătate va dura construcţia noi arene.

Construcţia noii arene va începe la finalul sezonului şi, cel mai devreme, va fi gata cel devreme la finalul anului 2022. Se estimează însă, că lucrările ar putea dura chiar şi cinci ani. Clubul madrilen a împrumutat 575 de milioane de euro pentru noul stadion, sumă pe care s-a angajat să o returneze în 30-35 de ani. Mai multe detalii AICI.

Nu rata Valencia - Real Madrid, meci programat miercuri, de la 22:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare