Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia, Roma şi Everton vor un fotbalist de la Real Madrid. Ce sumă solicită gruparea blanco pentru jucător

Valencia, Roma şi Everton vor un fotbalist de la Real Madrid. Ce sumă solicită gruparea blanco pentru jucător

Real Madrid

Comentarii

Valencia este foarte interesată de transferul lui Lucas Vazquez de la Real Madrid. Roma şi Everton aşteaptă şi ele la pândă

Conform presei spaniole, Lucas Vazquez va pleca de la Real Madrid la finalul acestei stagiuni. Fotbalistul are mai multe oferte din campionate externe, dar şi una de la Valencia, pe care Vazquez o priveşte cu ochi buni.

Problema este că Real Madrid solicită 25 de milioane de euro pentru transferul său, o sumă pe care Valencia nu este dispusă să o ofere în acest moment. Astfel, Lucas Vazquez ar putea ajunge în Premier League, acolo unde de asemenea este tentat de un transfer. Cluburile din Anglia sunt mult mai dispuse să ofere suma solicitată de madrileni.

Lucas Vazquez are 28 de ani şi a crescut la Real Madrid. El a debutat la prima echipă abia în 2015, după ce a impresionat în stagiunea 2014-2015 în tricoul lui Espanyol Barcelona.

Galicianul a strâns 201 meciuri pentru Los Merengues şi a marcat 24 de goluri. Are 9 selecţii în prima reprezentativă a Spaniei şi a cucerit de trei ori UEFA Champions League cu Real Madrid, dar şi un titlu de campion al Spaniei în sezonul 2016-2017. Din Anglia, Everton şi Newcastle sunt interesate de serviciile sale, iar din Italia, Vazquez ar fi primit deja o ofertă de la AS Roma.

Afla mai multe despre: lucas vazquez 

viewscnt
Articole similare