Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia şi-a luat fundaş dreapta: plăteşte 10 milioane de euro pentru fostul coleg al lui Toşca

Valencia şi-a luat fundaş dreapta: plăteşte 10 milioane de euro pentru fostul coleg al lui Toşca
Comentarii

Gruparea levantină l-a vândut pe Joao Cancelo la Juventus şi a căutat soluţii pentru flancul drept încă de la începutul perioadei de transferuri. Presa spaniola anunţă ca Valencia a oprit cătările şi a ajuns la un acord cu Sporting Lisabona pentru viitorul său fundaş lateral dreapta.

Cristiano Piccini, fundaşul italian care a mai jucat în Spania pentru Betis Sevilla va semna în urmtoarele ore un contract pe trei sau patru sezoane cu formaţia lui Marcelino Garcia.

Format în Academia clubului Fiorentina, Piccini a bifat trei sezoane la Betis, unde a fost coechipier şi cu internaţionalul român, Alin Toşca. 10 milioane de euro va plăti Valencia către Sporting, Piccini urmând a efecta în cel mai scurt timp, vizita medicală la noul său club.

Născut la Florenţa, Cristiano Piccini a jucat în sezonul trecut pe Jose Alvalade în 20 de meciuri, dar nu a marcat niciun gol pentru Sporting. La Betis, italianul a adunat 43 de meciuri în La Liga şi alte 15 partide în Segunda Division, în 2014-2015.

Cristiano are 1.92 de centimetri şi este un lateral dreapta destul de atipic. Nu se remarcă printr-o viteză impresionantă, nu are nici o tehnică remarcabilă, în schimb are un plasament foarte bun şi pare foarte bine pregătit pentru duelurile unu contra unu. Pentru Marcelino transferul lui Piccini pare mai degrabă un argument defensiv în plus, decât o mutare utilă pentru jocul ofensiv al echipei.

 

Afla mai multe despre: valenciapiccinitosca 

viewscnt
Articole similare