Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Cojocaru s-a despărţit de Farul Constanţa şi a semnat cu un club din străinătate! Unde va evolua în următorii doi ani

Valentin Cojocaru s-a despărţit de Farul Constanţa şi a semnat cu un club din străinătate! Unde va evolua în următorii doi ani

Farul

Comentarii

Valentin Cojocaru (25 de ani) îl părăseşte din nou pe Gică Hagi, după împrumutul la FC Voluntari. Titularul din sezonul trecut a semnat un contract valabil pe doi ani cu SK Dnipro-1, din Ucraina.

Valentin Cojocaru s-a transferar în Ucraina

Farul s-a despărţit de încă un fotbalist. Portarul Valentin Cojocaru a intrat în ultimele şase luni de contract cu echipa din Liga 1 şi a ales să se transfere în Ucraina, la SK Dnipro-1. El şi-a dorit să evolueze în străinătate, mai ales după ce a mai avut oferte, în trecut, din Spania şi SUA.

Jucătorul a fost anunţat oficial pe site-ul echipei din Ucraina. Dacă ar fi rămas la Farul, Cojocaru s-ar fi duelat pentru postul de titular cu Mihai Aioani, adus de Gică Hagi în această vară de la Chindia Târgovişte.

Valentin Cojocaru semnase cu Viitorul în ianuarie 2018, după o scurtă perioadă petrecută în Cipru, la Apollon Limassol. Crescut la juniorii lui FCSB, Cojocaru a mai evoluat în afara României la formaţii precum Crotone şi Frosinone, ambele din Italia.

SC Dnipro-1 a încheiat sezonul trecut pe locul 7 în clasament, cu un total de 30 de puncte.

  • 81 de meciuri a jucat Cojocaru în tricoul Viitorului
  • 750.000 de euro este cota portarului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: valentin cojocarudnipro 1farul constanta 

viewscnt
Articole similare