Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Creţu a fost ironizat după ce l-a atacat pe Dinu Todoran! ”Ai grijă, că la centrări te-ai încălţat invers!”

Valentin Creţu a fost ironizat după ce l-a atacat pe Dinu Todoran! ”Ai grijă, că la centrări te-ai încălţat invers!”

FCSB

Comentarii

Valentin Creţu l-a atacat public pe Dinu Todoran la finalul partidei cu Sepsi, scor 1-1.

Fundaşul FCSB-ului a susţinut că la antrenamente ”nu se pregătea ce trebuie” cât timp echipa a fost condusă de către Dinu Todoran. Aceste declaraţii l-au deranjat mult pe fostul antrenor, Marian Barbu, care l-a pus la zid pe Creţu. El susţine că jucătorul a ieşit în faţă doar după ce FCSB a avut un alt tehnician.

Mai mult decât atât, fostul antrenor de la UTA, Rapid şi Ceahlăul l-a ironizat pe Creţu. 

”Creţule, dacă erai şmecher, îl criticai pe Todoran când era la echipă, după ce a plecat, ţi-ai arătat caracterul. Ai grijă, că la centrări te-ai încălţat invers, că mingea este prin spatele porţii”, a transmis Marin Barbu, pe contul personal de Facebook. 

Ce a spus Valentin Creţu la sfârşitul partidei cu Sepsi: ”Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia!”

”E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat şi la Mediaş. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalţi, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipsit. Edi te schimbă ca om, ca fotbalist, schimbă mentalitatea, antrenamente fără pauză. Până acum, mai mult stăteam la antrenamente şi lucrul ăsta se vede.

Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, dar sunt multe de rezolvat. Ştiu că am avut amicale cu probleme şi cu echipe din Liga 2, trebuia să ne punem nişte semne de întrebare, inclusiv la cel cu Buzăul, şi acolo am avut probleme şi trebuia să ne dea de gândit. De asta se vede şi în rezultatele noastre, în jocul nostru. Trebuie să o reglăm. Eu am încredere în Edi şi veţi vedea o altă faţă a noastră", a spus Valentin Creţu.

Afla mai multe despre: creţu-fcsb-liga 1-todoran-marina barbu 

viewscnt
Articole similare