Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Creţu, eroul Mediaşului din Derby: ”Cred că putem ajunge în play-off. Avem un lot foarte bun!”

Valentin Creţu, eroul Mediaşului din Derby: ”Cred că putem ajunge în play-off. Avem un lot foarte bun!”
Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

Valentin Creţu a marcat singurul gol al partidei cu FC Hermannstadt. Fundaşul mărturiseşte că speră la un loc de play-off în acest sezon şi crede că pauza competiţională cauzată de meciurile echipei naţionale prind bine lui şi coechipierilor săi: ”A fost un meci crâncen, ne-am luptat pentru fiecare minge, ne bucurăm că am caştigat acest derby. Cred că putem ajunge în play off în acest sezon, trebuie să tragem de noi, să muncim mai mult şi să sperăm la mai mult. Avem un grup frumos şi o echipă bună şi sper să prindem un loc pentru play off. Şi anul trecut am avut un lot valoros, aşa cum avem şi acum. Sper să adunăm cât mai multe puncte, asta contează.Pauza ne prinde bine, ne permite să ne odihnim puţin, pentru că ne-am antrenat foarte tare în ultima vreme. Concurenţa aduce valoare ma bucur ca au fost aduşi jucatori noi!” a declarat Creţu la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul Mihai Teja şi-a felicitat jucătorii la finalul partidei: ”Am jucat cu o echipă bună, puternică, dar cu atât mai mult mă bucur pentru ce au arătat băieţii mei azi, îi felicit! Suntem un grup unit, nu e uşor să joci pe o asemenea căldură. N-a fost foarte greu să pregătesc meciul, pentru că toţi se pregătesc foarte bine şi din acest punct de vedere nu am ce să le reproşez. Obiectivul nostru este să încercăm să câştigăm fiecare meci. Ne pregătim foarte bine şi asta ne propunem. Când te apuci te lucru îţi doreşti mult mai multe, dar nu mă aşteptam să facem atâtea puncte. Dar sper ca băieţii să se antreneze la fel şi să câştigăm şi mai multe puncte de aici încolo. La fiecare meci dăm tot ce avem mai bun, asta e ceea ce încearcă şi băieţii să ofere.” a declarat tehnicianul lui Gaz Metan pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: valentin creţugaz metan 

viewscnt
Articole similare