Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Creţu face haz de necaz: ”Eu la FCSB am 9 vieţi ca pisica!” | EXCLUSIV

Valentin Creţu face haz de necaz: ”Eu la FCSB am 9 vieţi ca pisica!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Din august 2019, de când Valentin Creţu a fost transferat de FCSB, el a rămas singurul fundaş dreapta păstrat de roş-albaştri.

Creţu, pus pe glume: ”Eu la FCSB am 9 vieţi ca pisica!”

MM Stoica a dezvăluit că fundaşul dreapta Valentin Creţu, jucător ajuns la 35 de ani, i se va prelungi contractul după evoluţiile entuziasmante din ultimul timp.

Creţu a fost aproape să fie dată afară de mai multe ori după ce a intrat în dizgraţia lui Becali, însă a fost mereu salvat pe ultima sută de metri, motiv pentru care colegii lui Creţu s-au pus pe glume: ”Are 9 vieţi ca pisica”, se aude în vestiarul de la FCSB. 

”(n.r. despre faptul că a fost dat de Gigi afară de 10 ori pâna acum) Colegii mai glumesc că am batut şi pisica că are 9 vieţi, că am batut orice...şi toate filmele cu nu ştiu ce... (n.r. râde) 

Am bătut orice film, viaţa bate filmul câteodată!”, a declarat Creţu pentru Orange Sport.

Creţu a ajuns în vara anului 2019 la FCSB, după transferul de la Gaz Metan Mediaş. În toată această perioadă, fotbalistul a avut evoluţii oscilante şi a "jonglat" între statutul de titular şi cel de rezervă.

Ce a spus Gigi Becali despre Valentin Creţu 

„Creţu rămâne, e mai mult de loialitate. Trebuie să fim şi noi loiali faţă de el, şi el a fost loial faţă de noi. Îl ţin din respect, îi mai dau câteva zeci de mii”, a spus Gigi Becali.

Primul transfer făcut de Dan Petrescu la CFR Cluj! Îşi aduce înapoi favoritul pentru a se lupta la titlu | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcreţu 

viewscnt
Articole similare