Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Gheorghe, după ce a debutat cu gol la FCSB! ”La fiecare meci dau câte pot să dau, sper să o ţin tot aşa”

Valentin Gheorghe, după ce a debutat cu gol la FCSB! ”La fiecare meci dau câte pot să dau, sper să o ţin tot aşa”

FCSB

Comentarii

Atacantul Valentin Gheorghe a declarat, duminică seară, că este foarte încântat de debutul său la FCSB, subliniind că nu se aştepta la o diferenţă atât de mare la derbiul cu Dinamo, scor 6-0.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe. 

Valentin Gheorghe a fost autorul unui gol superb, iar la sfârşitul meciului a declarat că nu se aştepta la un asemenea scor. 

”La fiecare meci dau câte pot să dau, sper să o ţin tot aşa”

”Nu îmi imaginam acest debut, îmi doream mult să câştigăm. Nu mă aşteptam la asemenea scor. Filip a intrat agresiv, a ridicat şi cotul, asta a fost decizia arbitrului. Ne doream foarte mult victoria, ne bucurăm că ne-am descătuşat. La fiecare meci dau câte pot să dau, sper să o ţin tot aşa”, a declarat Valentin Gheorghe.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs. Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 5 în clasament, cu 12 puncte, fiind la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Dinamo este pe locul 14 în Liga 1, cu doar 6 puncte. 

Afla mai multe despre: fcsb-vali gheorghe-liga 1 

viewscnt
Articole similare