Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Gheorghe, mesaj pentru Ioan Niculae: ”Trebuie să aibă răbdare!”. Ce spune mijlocaşul Astrei despre transferul la FCSB

Valentin Gheorghe, mesaj pentru Ioan Niculae: ”Trebuie să aibă răbdare!”. Ce spune mijlocaşul Astrei despre transferul la FCSB

Astra Giurgiu

Comentarii

Valentin Gheorghe a reacţionat la finalul partidei pierdute de Astra Giurgiu, scor 4-1, pe terenul Viitorului Constanţa.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani s-a arătat marcat de rezultat şi a recunoscut că echipa sa nu trece printr-o perioadă prea bună, devenind după primele cinci etape ”lanterna roşie” a Ligii 1.

”O înfrângere usturătoare. Din păcate, noi am avut ocazii şi noi avut foarte multe ocazii şi eu, şi Denis, şi toată lumea. Din păcate, n-a intrat în poartă şi le-a intrat lor. Nu trecem printr-o perioadă foarte bună, nu mi s-a mai întâmplat niciodată de când sunt la Astra să fiu pe ultimul loc.”, a spus Valentin Gheorghe, la finalul înfrângerii suferite de Astra Giurgiu pe terenul Viitorului, scor 4-1.

Întrebat dacă mai are răbdare conducerea Astrei după rezultatele salbe ale echipei, Valentin Gheorghe a spus că ”trebuie să aibă...Am avut etape foarte grele, cu echipele din play-off, campioana, FCSB, Craiova, cu toate echipele bune ale campionatului. Acum urmează un parcurs, pe hârtie pare mai uşor, dar să vedem la joc”.

Mijlocaşul Astrei a declarat că a fost decizia lui să rămână la Astra şi să nu plece la FCSB, iar posibilul transfer la formaţia bucureşteană nu i-a influenţat cu nimic evoluţia din partida cu Viitorul.

”Nu, nu a trebuit să renunţ la niciun ban. Pur şi simplu aşa a fost situaţia. Le mulţumesc celor de acolo că m-au dorit şi îmi pare rău că nu s-au calificat mai departe.”, a explicat Valentin Gheorghe.

Viitorul Constanţa a învins-o pe Viitorul, scor 4-1, într-un meci din etapa cu numărul 5 din Liga 1.

Viitorul a spart gheaţa în acest sezon şi a obţinut prima victorie cu Ruben de la Barrera pe bancă.

Astra nu prea a avut soluţii în meciul de la Ovidiu. La doar câteva zile după ce şi-a prelungit contractul cu Viitorul, Gabi Iancu a fost omul meciului în faţa giurgiuvenilor.Golgheterul sezonului trecut din Liga I a deschis scorul, cu un şut la vinclu. Iancu a fost decisiv şi la golul al doilea al Viitorului. La finalizare s-a aflat însă olandezul Luckassen.  Măţan a stabilit scorul la pauză, 3 la 0 pentru Viitorul.

Gabi Iancu şi-a continuat recitalul şi în repriza secundă, când a reuşit dubla, cu un şut superb.  Astra a redus din diferenţă de la punctul cu var. Alibec a marcat primul său gol în actualul sezon şi a stabilit scorul final, 4-1 pentru Viitorul.  Astra rămâne fără victorie în actualul sezon şi e codaşa Ligii I. 

Afla mai multe despre: valentin gheorgheastra giurgiuviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare