Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Lazăr poate pleca de la Dinamo! Anunţul făcut la finalul play-out-ului: "E ultima zi de contract"

Valentin Lazăr poate pleca de la Dinamo! Anunţul făcut la finalul play-out-ului: "E ultima zi de contract"
Comentarii

Fotbalistul lui Dinamo, Vali Lazăr (30 de ani), a anunţat că există posibilitatea de a pleca de la echipă, în condiţiile în care miercuri a fost ultima sa zi de contract. De asemenea, a comentat şi situaţia în care a ajuns clubul.

Vali Lazăr: "E ultima zi de contract"

"E foarte greu să vii după o astfel de perioadă. Din ce se aude vom rămâne în prima ligă şi asta e cel mai important. Am zis că important e să fie salvată echipa, nu contează cine rămâne şi cine pleacă. S-a simţit oboseala, am stat toţi în gheaţă după meciul cu Voluntari. 

Era şi varianta barajului, dar în cel mai rău caz ne băteam şi la baraj, dar salvam echipa. Important e ca acest brand să continue, nu contează cine rămâne la echipă. E ultima zi de contract. De mâine rămâne de văzut ce facem pe viitor", a declarat atacantul dinamovist. 

Atacantul dinamovist a marcat un singur gol în acest sezon, după venirea în iarnă. 

Ultima clasată din play-out este Chindia, iar penultima, Dinamo, în timp ce Sepsi, locul 12, ar trebui să meargă la baraj. Decizia finală va aparţine Comitetului Excutiv al FRF.

Există posbilitatea foarte probabilă ca numărul de echipe în Liga I să fie mărit de la 14 la 16, caz în care ultima clasată pe baza unuia dintre criteriile de mai sus, Chindia în ambele situaţii, va juca un meci de baraj, la 9 şi 12 august, cu Dacia Mioveni, locul 3 în Liga a II-a. Şi această decizie poate fi luată de Comitetul Executiv al FRF. 

 

Afla mai multe despre: vali lazardinamo 

viewscnt
Articole similare