Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă a jucat 20 de minute pentru Atalanta! Cum s-a descurcat + Nota primită la debut

Valentin Mihăilă a jucat 20 de minute pentru Atalanta! Cum s-a descurcat + Nota primită la debut

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă a debutat pentru Atalanta în etapa cu numărul 24 din Serie A, cu Cagliari, unde titular a fost Răzvan Marin. Atalanta a pierdut meciul cu 2-1.

Mihăilă a jucat 20 de minute pentru Atalanta! Cum s-a descurcat + Nota primită la debut 

Gazdele şi-au făcut greu meciul în startul reprizei secunde. La două minute după ce oaspeţii au deschis scorul, portarul Juan Musso a fost eliminat, în minutul 52, cu roşu direct, după un fault comis în afara careului.

La Atalanta, a debutat atacantul Valentin Mihăilă, transferat recent de la Parma. El a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Duvan Zapata. La oaspeţi, Răzvan Marin a fost titular şi a jucat tot meciul. El a iniţiat acţiunea din care Gaston Pereiro a marcat golul de 2-1.

Mijlocaşul român a primit nota 5,5, potrivit tuttomercatoweb.com: “În afara jocului. Este greu de judecat după prima apariţie, dar este o combinaţie între puţin şi nimic”.

Răzvan Marin a avut o evoluţie apreciată de presa italiană şi a primit nota 6,5: “A alergat foarte mult, a pus presiune pe mijlocaşii Atalantei. Nu este avantajat de faptul că echipa joacă eminamente defensiv. A pasat foarte bine în adâncime, către Bellanova, pentru golul doi reuşit de Cagliari”.

  • 6 milioane de euro valorează Mihăilă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Atalanta se menţine pentru moment pe locul 4, ultimul de Champions League, cu 43 de puncte, dar poate fi întrecută de Juventus, locul 5, cu 42 de puncte, care joacă, tot duminică, pe teren propriu, cu Verona.

Afla mai multe despre: valentin mihăilărăzvan marin 

viewscnt
Articole similare