Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, aşteptat să debuteze la Parma în următoarea etapă din Serie A. Are şase colegi infectaţi cu COVID-19

Valentin Mihăilă, aşteptat să debuteze la Parma în următoarea etapă din Serie A. Are şase colegi infectaţi cu COVID-19

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român al celor de la Parma, Valentin Mihăilă, aşteptat să apară în echipa lui Fabio Liverani în următoarea etapă din Serie A, după accidentarea suferită în urmă cu câteva săptămâni.

Parma nu are parte de un început de sezon prea bun în Serie A. Cu doar trei puncte obţinute în primele patru runde, Fabio Liverani va face tot posibilul să-i recupereze pe Valentin Mihăilă şi Andreas Cornelius pentru duelul cu Spezia, programat duminică, 25 octombrie.

În plus, Fabio Liverani nu a putut conta în aceste meciuri de început pe mai mulţi jucători din cauza pandemiei de coronavirus. În acest moment, în lotul celor de la Parma există şase cazuri de jucători infectaţi. Fără cei şase, Liverani are nevoie disperată de ajutor, iar salvarea lui poate veni de la Andreas Cornelius sau Valentin Mihăilă.

Valentin Mihăilă a lipsit de la acţiunile naţionalei României din cauza unei pubalgii mai vechi de care a ţinut să scape odată cu venirea în Italia. Aşteptarea a luat sfârşit, iar Valentin Mihăila poate face parte din lotul lui Liverani pentru meciul cu Spezia.

Valentin Mihăilă a fost cumpărat de Parma pentru 8,5 milioane de euro de la Universitatea Craiova, în această pauză competiţională, fiind al doilea cel mai scump transfer realizat de italieni în ultimii 10 ani. Cel mai scump fiind Roberto Inglese, adus de la Napoli pentru 18 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare