Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, cerut în primul 11 al Parmei. "Românul nu mai poate sta pe bară"

Valentin Mihăilă, cerut în primul 11 al Parmei. "Românul nu mai poate sta pe bară"
Comentarii

Valentin Mihăilă este pregătiti să joace mai multe minute la Parma. Fostul jucător al celor de la Craiova este cerut în primul 11 al grupării din Serie A.

Valentin Mihăilă cerut în primul 11 al Parmei

Antrenorul celor de la Parma este pus sub presiune de fanii echipei. Valentin Mihăilă (21 de ani) ar trebui să evolueze în echipa de start a grupării din Serie A. 

În ultimele partide ale echipei italiene, împotriva celor de la Bologna şi Verona, Mihăilă a jucat doar câte 22 de minute, iar în cele două meciuri Parma a pierdut.

În urma prestaţiei bune, cei de la ParmaLive s-au convins de calitatea fotbalistului român şi spun că Valentin ar trebui să evolueze în primul 11 al Parmei. 

"E timpul lui Mihăilă: românul nu mai poate sta pe bară", suţin şi fanii grupării din Seria A, care pun presiune pe antrenorul Roberto D'Aversa.

Susa menţionată anterior a a scris un articol în care îl cer pe Valentin Mihăilă în echipa de start a Parmei.

"Valentin Mihăilă este cel mai în formă jucător de la Parma. Tânărul fotbalist român încă nu a primit şansa de a începe titular vreun meci de campionat. Cu toate astea, apariţiile sale din finalurile de meci au fost notabile. Şi-a demonstrat calităţile.

A avut probleme în startul sezonului, din cauza unei accidentări, dar munca alături de echipă se vede acum. Odată revenit a găsit un compartiment ofensiv aglomerat şi i-a fost greu să se impună. După debutul cu Torino, în care a arătat clar ce poate. Cu Atalanta a impresionat pe toată lumea, dar a prins tot mai puţine minute, chiar dacă a înscris în meciul de Cupă cu Lazio.

Mihăilă a arătat că poate aduce acea sclipire, acea schimbare de ritm pe care jocul Parmei nu o are în acest moment. Chiar dacă nu e suficient de matur, a demonostrat personalitate, a fost liderul de pe teren în minutele jucate", s scris Niccola Pasto, jurnalist ParmaLive.

Parma îl mai are în componenta lotului şi pe Dennis Man, care încearcă să aibă prestaţii mai bune pentru a-şi face loc în echipa de start a grupării din Serie A.

Parma este pe locul 19 în campionat şi are doar 13 puncte după 22 de etape în Serie A. Echipa italiană se află pe loc retrogradabil şi este la 5 puncte de Torino, primul club în afara zonei roşii a clasamentului.

 

Afla mai multe despre: valentin mihaila parma 

viewscnt
Articole similare