Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, dezvăluirile momentului! Transferă Parma încă un jucător român? "Am discutat cu cineva despre el!"

Valentin Mihăilă, dezvăluirile momentului! Transferă Parma încă un jucător român? "Am discutat cu cineva despre el!"
Comentarii

Parma a transferat deja doi jucători din Liga 1, dar colonia de români ar putea să se mărească în viitor.

Echipa care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Seria B ar mai putea transfera un jucător român, după cum a recunoscut Valentin Mihăilă.

El a dezvăluit că a vorbit cu o persoană de la echipa italiană despre Alexandru Cicâldău, fostul său coechipier de la Universitatea Craiova. Mihăilă consideră că decarul oltenilor este un fotbalist valoros şi că ar putea face faţă fără probleme în fotbalul italian. 

"Am şi discutat cu cineva despre el (n.r - Alexandru Cicâldău). Nu din club, din staff. M-au întrebat de el. Şi i-am spus că e un jucător foarte bun, cred ca ar face faţă şi s-ar impune ca titular. Dacă ar veni, ar fi de bun augur pentru noi, pentru că-l cunosc foarte bine.

"Sper să-mi dea cât mai multe pase de gol!"

Sper să-mi dea cât mai multe pase de gol. Dacă nu, încercăm cu cei care vor mai veni sau cei care rămân. Sper să facem o echipă bună şi să promovam", a declarat Valentin Mihăila, pentru Oltenia TV.

Alexandru Cicâldău a ajuns la vârsta de 23 de ani şi a evoluat 43 de partide pentru Universitatea Craiova sezonul trecut. El a reuşit să înscrie 12 goluri şi a oferit 4 pase decisive. 

Afla mai multe despre: mihăilă-parma-serie b 

viewscnt
Articole similare