Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, dorit de o echipă din grupele Ligii Campionilor într-un campionat de top din Europa!

Valentin Mihăilă, dorit de o echipă din grupele Ligii Campionilor într-un campionat de top din Europa!

Stranieri

Comentarii

O echipă din grupele Ligii Campionilor îl vrea pe Valentin Mihăilă (21 de ani), fotbalistul naţionalei României şi al Parmei, acum în Serie B. Este vorba despre Atalanta, care i-ar oferi lui Mihăilă şansă să revină în divizia de top a fotbalului italian, unde a jucat cu Parma în sezonul trecut.

Valentin Mihăilă, pe lista Atalantei: "Soluţie accesibilă"

Atalanta îşi caută un atacant lateral de mare viteză şi tehnică, iar Valentin Mihăilă a intrat pe lista echipei lui Gian Piero Gasperini (63 de ani). Fotbalistul român este considerat "varianta accesibilă" de gruparea din Serie A, care îl are pe listă şi pe Jeremie Boga de la Sassuolo, însă fosta echipă a lui Marius Alexe cere un preţ exorbitant pentru a fi de acord cu despărţirea.

"Giovanni Sartori, director tehnic la Atalanta, l-a trecut pe Valentin Mihăilă printre primele nume pe listă. Principala ţintă este Jeremie Boga, dar Sassuolo cere o sumă prea mare pentru un transfer, în timp ce Mihăilă este o soluţie mai accesibilă", potrivit forzaparma.it.

Atalanta joacă în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, mai exact în grupa F, cu Manchester United, Villarreal şi Young Boys. În prezent, italienii se află pe locul trei, cu cinci puncte, şi au mari şanse la calificarea în 16-imile Europa League, dar şi în primăara UCL, la mare luptă pentru locul doi, fiind la doar două puncte distanţă de Villarreal şi Manchester United.

Parma a plătit 9 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă de la U Craiova, în octombrie 2020.

Adus pe când echipa era în Serie A, Valentin Mihăilă joacă în Serie B cu Parma în prezent.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu traversează cea mai bună perioadă la Parma, echipa ocupând locul 14 în Serie B.

Valentin Mihăilă a strâns 11 meciuri, două goluri şi o pasă de gol în Serie B cu Parma în acest sezon, cu un total de 671 de minute jucate.

  • 8,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin mihailatransferatalantaserie alista 

viewscnt
Articole similare