Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, la mare căutare. "Perla" oltenilor rămâne un obiectiv pentru o formaţie din Serie A. O propunere din La Liga, refuzată

Valentin Mihăilă, la mare căutare. "Perla" oltenilor rămâne un obiectiv pentru o formaţie din Serie A. O propunere din La Liga, refuzată

Fotbal

Comentarii

Fotbalul din Serie A se va relua pe 20 iunie, iar formaţiile se află în căutarea strategiei câştigătoare, cu care să obţină cât mai mult din acest sezon competiţional rămas.

Presa din Italia anunţă că formaţia antrenată de Walter Zenga, Cagliari, şi-a stabilit primele ţinte în vederea formării unui lot mult mai competitiv. Vor urma 13 finale pentru jucătorii fostului antrenor de la FC Naţional, FCSB sau Dinamo, iar obiectivul este unul cu greutate şi presiune: salvarea de la retrogradare.

Conform jurnaliştilor de la "Cento Trento Uno", primul dintre jucătorii vizaţi este atacantul celor de la Cruz Azul, uruguayanul Jonahtan Rodriguez, cu care au fost demarate primele negoiceri. Al doilea jucător este tânărul fotbalist român al celor de la Universitatea Craiova, Valentin Mihăilă, de care conducerea oltenilor "'ţine cu dinţii".  Fostul internaţional, Gică Craioveanu, a declarat că transferul lui Mihăilă se va oficializa pentru cel puţin 10 milioane de euro, indiferent de formaţia dorită. De altfel, Craiova ar fi refuzat o primă ofertă din partea celor de la Alaves, care ar fi propus în prealabil un împrumut.

Ofertă de 4 milioane de euro de la Cagliari

În urmă cu o lună, Antena Sport anunţa că formaţia lui Walter Zenga ar fi inaintat o ofertă de 4 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă, însă patronul celor de la Craiova, Mihai Rotaru, ar dori cel puţin dublu în schimbul fotbalistului. Cum preţurile au luat-o la vale din cauza pandemiei, o nouă ofertă consistentă pe adresa clubului din Bănie poate fi văzută cu alţi ochi acum şi, de ce nu, Mihăilă să facă pasul către Serie A.

O nouă ţintă pentru Cagliari

Aceeaşi sursă precizează că Walter Zenga ar dori un atacant agentinian, de 19 ani, de la Talleres, golgeter la toate grupele de copii şi juniori ale clubului, dar şi cu goluri foarte multe în campionatele interne,pe nume Fabio Cabral. Acesta mai este monitorizat şi de alte cluburi din Italia, precum Roma, Parma sau Napoli. Presa din Argentina îl consideră ca fiind unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti sud-americani ai generaţiei sale.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare