Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă putea rămâne în Serie A! ”Lazio a vrut să-l transfere de la Parma!” Tătăl jucătorului a dezvăluit că internaţionalul român a fost dorit şi în Premier League

Valentin Mihăilă putea rămâne în Serie A! ”Lazio a vrut să-l transfere de la Parma!” Tătăl jucătorului a dezvăluit că internaţionalul român a fost dorit şi în Premier League

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă ar fi putut ajunge în Serie A, la Lazio, după cum a dezvăluit tatăl fotbalistului.

Marian, tatăl jucătorului a dezvăluit că două echipe din Europa au dorit să obţină semnătura lui, după ce fotbalistul a ajuns la Parma. Marian Mihăilă a povestit că internaţionalul român s-a aflat pe lista de transferuri a celor de la Lazio, iar Watford, echipă care evoluează în Premier League, l-ar fi dorit pe Mihăilă. 

Dorinţa cea mai mare a tatălui lui Mihăilă este ca fiul său să revină la forma fizică maximă, pentru a juca la echipa naţională în preliminariile Campionatul Mondial 2022.

”Lazio a vrut să-l transfere de la Parma!”

”Au fost diferite discuţii în legătură cu transferul lui Vali. Am văzut că a apărut şi prin presă. Eu ştiu că Lazio a vrut să-l transfere de la Parma, dar cred că suma nu a fost la nivelul aşteptărilor. De asemenea, Watford s-a interesat de el. Ştiu că englezii, Granada şi Udinese au acelaşi patron. Discuţiile s-au derulat la nivelul cluburilor. Sper ca Vali să îşi revină la o capacitate de sută la sută. Cei de la Parma l-au păstrat pentru că vor să îl aibă în lupta pentru promovarea în Seria A.

Eu sper să fie şi convocat la echipa naţională, dar trebuie să îşi revină şi la cea mai bună formă. Eu cred că într-o lună va fi apt sută la sută şi va da randament maxim”, a declarat Marian Mihăilă, tatăl fotbalistului de la Parma, potrivit Fanatik.

În actualul sezon, Valentin Mihăilă a jucat două meciuri pentru Parma în Serie B şi a marcat un singur gol. 

Afla mai multe despre: valentin mihăilă-parma-lazio-serie a 

viewscnt
Articole similare