Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă s-a ales cu critici din partea antrenorului Parmei după înfrângerea cu Cagliari: "I s-a întâmplat lui. Are păcatul ăsta!"

Valentin Mihăilă s-a ales cu critici din partea antrenorului Parmei după înfrângerea cu Cagliari: "I s-a întâmplat lui. Are păcatul ăsta!"

Stranieri

Comentarii

Parma a pierdut un nou meci în Serie A, 3-4 cu Cagliari, echipa lui Răzvan Marin cu care se află în luptă direct pentru evitarea retrogradării. Dacă Man şi Marin au marcat şi au ieşit în evidenţă într-un mod pozitiv, Mihăilă s-a ales cu critici din partea antrenorului, Roberto D'Aversa, care a vorbit la finalul partidei despre nemulţumirea pe care o are faţă de fostul fotbalist de la U Craiova.

Parma a condus cu 2-0 şi 3-1 pe Cagliari, dar a pierdut din nou puncte în mod incredibil. S-a terminat 4-3 pentru echipa lui Răzvan Marin. Man şi Marin au marcat, dar Mihăilă, care a intrat pe parcursul partidei, a ratat o şansă importantă de gol în prelungirile meciului şi s-a ales cu critici din partea lui D'Aversa.

Fostul fotbalist al Craiovei şi-a depăşit în viteză un adversar în banda dreaptă, a intrat în careu şi a ales să tragă dintr-un unghi închis, în loc să paseze unui coleg care era demarcat în centrul careului. După doar câteva zeci de secunde, Cagliari a dat lovitura prin Alberto Cerri.

La conferinţa de presă, D'Aversa a vorbit despre această fază, printre altele: "Este inexplicabil să primim două goluri în două minute, deşi am avut ocazia să trecem la conducere, cu o greşeală din lipsă de experienţă pentru că am avut un jucător liber în zona care putea înscrie. Asta i s-a întâmplat lui Mihăilă, care este tânăr şi are păcatul lipsei de experienţă", a spus antrenorul Parmei după meci pentru DAZN, citat de parmalive.com.

Afla mai multe despre: valentin mihailaparmaserie aocazieroberto d'aversa 

viewscnt
Articole similare