Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Ţicu şi Ronaldo Deaconu, pe lista FCSB-ului? Răspunsul lui MM Stoica | EXCLUSIV

Valentin Ţicu şi Ronaldo Deaconu, pe lista FCSB-ului? Răspunsul lui MM Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Inivtat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să îi transfere pe Ronaldo Deaconu şi Valentin Ţicu.

FCSB are cel mai valorors lot din Liga 1, conform transfermarkt, iar acest fapt se datorează în mare parte fotbaliştilor de top din atacul echipei.

Florin Tănase, Tavi Popescu, Andrei Cordea, Vali Gheorghe, Ianis Stoica sau Florinel Coman sunt doar câteva dintre opţiunile ofensive pe care se poate baza Toni Petrea, însă lotul este mult mai subţire la mijloc şi în apărare.

Din această cauză, s-a zvonit că cei de la FCSB ar fi interesaţi să aducă doi fotbalişti ce au impresionat în România în ultimii ani, unul din Liga 1, iar altul din Liga 2.

Ronaldo Deaconu s-a remarcat în ultimii ani ca fiind unul dintre cei mai buni pasatori din campionatul nostru, iar contractul mijlocaşului expiră la finalul acestui sezon, astfel că ar fi disponibil gratis.

Celălalt jucător care ar fi atras atenţia lui Becali ar fi fost Valentin Ţicu, tânărul fundaş stânga al Petrolului şi naţionalei U21, care poartă banderola pentru formaţia prahoveană încă de la 19 ani.

Valentin Ţicu şi Ronaldo Deaconu, pe lista FCSB-ului?

Cei doi fotbalişti ar reprezenta mutări bune pentru aproape orice club din România, însă cei de la FCSB nu ar fi de fapt interesaţi de ei.

MM Stoica a dezvăluit că formaţia roş-albastră nu pregăteşte transferuri pentru cei doi şi a afirmat că Gigi Becali nici nu ar fi conştient de cine este Valentin Ţicu.

Nu ne interesează Ronaldo Deaconu indiferent dacă rămâne liber sau nu. Se vorbeşte non stop că ne interesează Ţicu de la Petrolul, fundaşul stânga, nu ne interesează Ţicu de la Petrolul, fundaşul stânga.

Gigi Becali nu ştie cine e Ţicu de la Petrolul. Noi avem fundaş stânga titular în naţionala Muntenegrului, Radunovic”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

S-a scris şi despre interesaul FCSB-ului pentru David Miculecu, însă managerul sportiv al roş-albaştrilot nici nu a negat, nici nu a confirmat că echipa ar fi interesată de acesta.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare