Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Ursache revine în lotul "Stejarilor" după o absenţă de trei ani I România - Germania e sâmbătă de la ora 16:00

Valentin Ursache revine în lotul "Stejarilor" după o absenţă de trei ani I România - Germania e sâmbătă de la ora 16:00

Rugby

Comentarii

Valentin Ursache (32 de ani), unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai naţionalei de rugby a României, revine la prima reprezentativă după o absenţă de trei ani, el fiind convocat de antrenorul Lynn Howells pentru partida cu Germania, din 10 februarie, din REIC 2018.

''Este o onoare pentru mine să mă întorc la echipa naţională şi să încerc, alături de băieţi, să calificăm România la Cupa Mondială din 2019. Mă bucur mult să îmi revăd colegii, cu mulţi mă întâlnesc în Franţa, acum abia aştept să ne revedem la Cluj. Au fost trei ani lungi în care mă bucur că am găsit înţelegere la antrenori legat de prezenţa mea la echipă.

După 2015 am avut un an dezastruos cu echipa mea de club, am retrogradat din Top 14, a fost multă presiune din partea sponsorilor, din partea suporterilor, a fost o perioadă grea din punct de vedere sportiv, apoi a urmat o perioadă grea pe plan personal, soţia mea a rămas gravidă cu al doilea copil şi a avut o sarcină foarte grea, nu am avut cum să o las singură.

Am vorbit cu antrenorii, le-am explicat ce se întâmplă şi nefiind ani de calificare la Cupa Mondială, unde miza era foarte mare, m-au înţeles legat de prezenţa în echipă'', a declarat Valentin Ursache, căpitanul francezilor de la Oyonnax, într-un interviu acordat site-ului FRR.

România va întâlni sâmbătă reprezentativa Germaniei, de la ora 16,00, pe Cluj Arena, fiind primul meci al ''Stejarilor'' în ediţia din acest an a REIC. 

Afla mai multe despre: rugbyvalentin ursacheromaniagermania 

viewscnt
Articole similare