Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valerică Găman a vorbit după retrogradarea Astrei în Liga 2: ”Fotbalul ne-a pedepsit” VIDEO

Valerică Găman a vorbit după retrogradarea Astrei în Liga 2: ”Fotbalul ne-a pedepsit” VIDEO

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu şi Poli Iaşi au retrogradat, iar FC Hermannstadt şi FC Voluntari vor disputa barajul pentru menţinerea în Liga I, după rezultatele înregistrate, miercuri, în meciurile din ultima etapă a play-out-ului Ligii I.

"Fotbalul ne-a pedepsit, dar sper ca acest club să reziste şi să revină peste un an. Cred că atât am putut. Au fost multe probleme la club. nu caut un alibi, dar faptul că am jucat din 3 în 3 zile nu ne-a dat ocazia să ne revenim. E numai vina noastră şi a conducerii. Fotbalul îşi dă ceea ce meriţi. Cu siguranţă nu voi continua în Liga II, am ceva contacte. Nu am luat în considerare acest aspect, al retrogradării, nu ştiu ce va fi cu echipa. Sperăm să reuşim un rezultat bun în Cupa României", a declarat Găman, la finalul meciului pierdut la Ovidiu.

Astra Giurgiu şi Poli Iaşi au retrogradat, iar FC Hermannstadt şi FC Voluntari vor disputa barajul pentru menţinerea în Liga I, după rezultatele înregistrate, miercuri, în meciurile din ultima etapă a play-out-ului Ligii I. Astra va evolua, sâmbătă, în finala Cupei României, cu Universitatea Craiova.
 

Afla mai multe despre: valerică găman 

viewscnt
Articole similare