Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valerică Găman, declaraţie de dragoste pentru suporterii olteni: ”Sper ca ultima parte a carierei mele să joc în faţa craiovenilor”. Ce spune de lupta la titlu

Valerică Găman, declaraţie de dragoste pentru suporterii olteni: ”Sper ca ultima parte a carierei mele să joc în faţa craiovenilor”. Ce spune de lupta la titlu
Comentarii

Valerică Găman, proaspăt transferat de Universitatea Craiova, a oferit o primă reacţie în urma mutării sale.

Odată cu retrogradarea Astrei, Valerică Găman a părăsit pentru a doua oară clubul pe care l-a reprezentat şase ani. Fundaşul de abia revenise la Giurgiu, dar nu a putut salva clubul de la sezonul dezastruos avut, soldat cu retrogradarea în Liga 2.

Un jucător de valoarea lui Găman nu are ce căuta în divizia secundă, astfel că acesta a părăsit formaţia lui Ioan Niculae şi a semnat cu Universitatea Craiova. Oltean la origine, fundaşul central a crescut la FC U Craiova, echipă pe care o va înfrunta în următorul sezon, în derby-ul din Bănie.

Valerică Găman, declaraţie de dragoste pentru suporterii olteni

Ajuns la echipa lui Mihai Rotaru, Găman are un obiectiv simplu: să câştige titlul. În plus, acesta a afirmat că ar dori să îşi încheie cariera jucând în faţa suporterilor craioveni.

”Vreau să fac treabă bună de a mă integra cât mai repede în grup, nu vreau să fac declaraţii pompoase pentru că ştiu ce aşteaptă toată lumea de la mine. A fost o negociere corectă şi până la urmă am semnat cu echipa care m-a dorit cel mai mult. Am deja 32 de ani şi sper ca ultima parte a carierei mele să joc în faţa craiovenilor.

Cel puţin din Liga 1 a fost singura echipă care m-a dorit. Ar fi superb (n.r. să câştige campionatul) pentru că dintre toate trofeele câştigate în România, cel mai de preţ e titlul. Pentru că e un sentiment special şi aş vrea să-l retrăiesc. Noi suntem favoriţi în faţa oricărei echipe din cele două (n.r. CFR şi FCSB), a declarat Valerică Găman.

În vârstă de 32 de ani, fundaşul central are 14 apariţii pentru echipa naţională şi un gol. În ultimul sezon, la Astra, acesta a făcut 28 de apariţii, marcând de două ori. Găman s-a alăturat Craiovei pe gratis, din postura de jucător liber de contract.

Afla mai multe despre: universitatea craiovavalerică gămantransferuri craiovaliga 1transfer găman 

viewscnt
Articole similare