Experiențe împreună.
You are here:

Valeriu Iftime a anunţat ce planuri are Diego Fabbrini, jucător dorit de mai multe echipe din Liga 1: ”Va câştigat de 3-4 ori mai mult decât la FC Botoşani”

Valeriu Iftime a anunţat ce planuri are Diego Fabbrini, jucător dorit de mai multe echipe din Liga 1: ”Va câştigat de 3-4 ori mai mult decât la FC Botoşani”

Liga 1

Comentarii

Valeriu Iftime susţine că FC Botoşani este dependentă de vânzarea de jucători, pentru a-şi putea asigura bugetul. Unul dintre jucătorii importanţi care ar putea pleca este Diego Fabbrini, care este dorit atât în Liga 1, cât şi în străinătate.

FC Botoşani se pregăteşte să se despartă de Diego Fabbrini, unul dintre cei mai buni jucători din acest campionat. Atacantul de 28 de ani este dorit de FCSB şi de Dinamo, dar Valeriu Iftime susţine că acesta i-a promis că va pleca doar în străinătate. Presa din Bulgaria a scris că Fabbrini este dorit în Bulgaria, de Levski Sofia şi ŢSKA Sofia.

”Noi  trebuie să vindem de aproximativ un milion de euro pe an ca să avem un buget aproape echilibrat. Un milion de euro fotbalişti. Pentru că, dacă ne uităm, avem două milioane de la TV si avem buget de aproape de patru (n.r. milioane de euro) de cheltuieli.

Fabbrini pleacă, nu pleacă în România, vă garantez, din câte ştiu eu şi copilul e cinstit. Mi-a promis că, dacă rămâne, în România rămâne doar la Botoşani, chiar dacă cu bani mai puţini. Dar a găsit un campionat care îi plăteşte de trei, patru ori salariul de la Botoşani şi nu ai cum să-l ţii”,
a declarat Valeriu Iftime.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe