Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a spus suma pe care va pleca Andrei Chindriş de la Botoşani! Care este destinaţia jucătorului dorit de Becali în trecut

Valeriu Iftime a spus suma pe care va pleca Andrei Chindriş de la Botoşani! Care este destinaţia jucătorului dorit de Becali în trecut

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care o va încasa pe Andrei Chindriş şi destinaţia jucătorului.

Patronul moldovenilor spune că şi-a dat acordul pentru această mutare şi că transferul sigur se va face. El speră să nu aibă o surpriză ca vara trecută, când fotbalistul era că şi transferat la Mouscron. FC Botoşani va primi 500.000 de euro în schimnul lui Andrei Chindriş, care va merge în Portugalia. 

I-am dat acordul ieri. Da, în Portugalia, dar aştept să se întâmple transferul ăsta, să fie o certitudine, nu cum a fost cu Mouscron, când era totul pregătit şi nu a mai plecat. E greu să primeşti un milion de euro, dar la jumătate e un preţ bun. E hotărât să plece şi mi-am dat acordul pe un document semnat de mine”, a spus Valeriu Iftime, la ProSport.

Gigi Becali a insistat în trecut pentru mutarea lui, dar transferul nu s-a concretizat. Potrivit Transfermarkt, fundaşul este evaluat la 1.2 milioane de euro. În sezonul trecut, el a jucat 36 de meciuri pentru Botoşani şi a înscris 3 goluri. 

 

Afla mai multe despre: chindrişiftimebotoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare