Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime ar putea da o nouă lovitură! Există interes pentru Bogdan Racoviţan. Ce spune fundaşul despre transfer: ”Sincer nici nu am ştiut de ofertă”

Valeriu Iftime ar putea da o nouă lovitură! Există interes pentru Bogdan Racoviţan. Ce spune fundaşul despre transfer: ”Sincer nici nu am ştiut de ofertă”

FC Botoșani

Comentarii

Bogdan Racoviţan a fost adus în iarnă pentru a îl înlocui pe Denis Haruţ, plecat la FCSB, iar fundaşul ar fi putu pleca deja la clubul moldovean.

Ruta FC Botoşani - FCSB este una traversată des în ultimii ani. Fotbalişti precum Moruţan, Oaidă sau Haruţ au venit din Moldova la Bucureşti, cu Valeriu Iftime şi Gigi Becali înţelegându-se bine asupra mutărilor. După plecarea ultimul dintre aceştia, Racoviţan a fost repartiat pentru a îl înlocui, însă ar fi putut pleca mai repede decât se aştepta.

Fundaşul de doar 21 de ani a fost ofertat, însă patronul lui FC Botoşani nici nu a vrut să audă. Racoviţan a reuşit să se impună în echipa moldovenilor şi este fotbalistul care îndeplineşte regula U21 în primul 11 al lui Marius Croitoru. Prestaţiile sale bune l-au adus şi în selecţionata mică, pregătită de Florin Bratu, unde a fost titular în ultimul meci.

Valeriu Iftime ar putea da o nouă lovitură!

Întrebat despre oferta făcută pentru el, Racoviţan a dezvăluit că nici nu a ştiut de aceasta. Însă, fundaşul nu a dat de înţeles că ar fi fost interesat, spunând că nu se gândeşte la o mutare acum.

Sincer nici nu ştiu că am avut ofertă, sunt mândru dacă am avut, sunt fericit, înseamnă că fac treabă bună, dar momentan nu mă gândesc la un transfer”, a declarat Racoviţan.

Afla mai multe despre: fc botoşanivaleriu iftimebogdan racoviţan 

viewscnt
Articole similare