Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime are obiective mari în play-off. Ce ordine i-a dat lui Croitoru: ”Nu mai pleacă nimeni din acest moment”

Valeriu Iftime are obiective mari în play-off. Ce ordine i-a dat lui Croitoru: ”Nu mai pleacă nimeni din acest moment”

FC Botoșani

Comentarii

Au venit oferte pe numele lui Enriko Papa. FC Botoşani nici nu vrea să audă de el până la vară.

Valeriu Iftime are obiective mari în play-off! Ce ordine i-a dat lui Croitoru: ”Nu mai pleacă nimeni”

Enriko Papa este unul dintre jucătorii care s-au ataşat de România. Albanezul se simte ca acasă la Botoşani, iar Valeriu Iftime este încântat de acesta.

Patronul lui FC Botoşani a declarat că Papa este netransferabil şi are o înţelegere cu el pentru prelungirea contractului.

Enriko Papa (28 de ani), căpitanul celor de la FC Botoşani, om de bază în echipa antrenată de către Marius Croitoru (41 de ani), se află în ultimele şase luni de contract.

”Nu mai pleacă nimeni deşi sunt nişte presiuni la Papa, dar sper să mă înţeleg cu Enrico să rămână la noi, să joace până în vară şi mai departe să facem contract cu el. El are o ofertă acum, dar avem nevoie de el, mi se pare că mijlocul nostru e relativ subţire, nu mai ţinem mingea, avem chestiunile ăstea care ţin de consistenţa unui joc.

Eu zic că play-off-ul este un succes, un obiectiv extraordinar pentru Botoşani, Marius şi echipa lui merită toate laudele noastre! Eu cred că locul 3 şi dacă mă întrebaţi, poate cel mai important obiectiv de aici să fie cupele europene”, a declarat Valeriu Iftime.  

FC Botoşani este pe locul 3 cu 44 de puncte. Trupa a câştigat ieri meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0. Enriko Papa a marcat primul gol. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimeenriko papafc botosani 

viewscnt
Articole similare