Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime aruncă săgeţi către CFR după ce FC Botoşani a bifat 3 victorii consecutive! ”Cu ajutorul domnului Chivulete nu mai sunt pe locul 1!”

Valeriu Iftime aruncă săgeţi către CFR după ce FC Botoşani a bifat 3 victorii consecutive! ”Cu ajutorul domnului Chivulete nu mai sunt pe locul 1!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la UTA, iar moldovenii ocupă locul 2 în clasament, după primele 4 etape jucate.

Echipa lui Marius Croitoru a înregistrat 3 victorii consecutive şi a fost pe primul loc în clasament, până la succesul CFR-ului, în faţa celor de la CS Mioveni. Echipa din Gruia s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Petrila în minutul 49 al meciului, dintr-o poziţie neregulamentară. 

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a glumit după succesul ardelenilor. El a precizat că încă nu se gândeşte la cupele europene, chiar dacă echipa lui este pe locul 2 în Liga 1. Obiectivul principal al moldovenilor este să ajungă în play-off. 

”Cu ajutorul domnului Chivulete nu mai sunt pe locul 1!”

”Cu ajutorul domnului Chivulete nu mai sunt pe locul 1. E păcat că se întâmplă asta pentru că se creeaza o stare de neîncredere. Important este că noi am jucat fobtal şi am avut puţină şansă în primele două meciuri, cu un portar excepţional. A schimbat Marius jucatorii şi mă uit la cât de buni fotbalişti pot fi cei care au venit, nu la cât de buni sunt acum. 

E clar că eu cred că avem un lot, în momentul ăsta, mai bun decât cel de anul trecut, dar trebuie să confirmăm. Deocamdată suntem în etapa a patra, nu mă gândesc la cupele europene. Ceea ce pot să vă spun este că înercăm să consolidăm un lot bun, o echipă care poate să emita pretenţii la playoff”, a declarat Valeriu Iftime, la PRO X. 

Iftime a spus că Marius Croitoru are libertate totală la echipă şi decide chiar şi ce jucători străini să achiziţioneze. 

”Nu am asemenea pofte să fac schimbari!”

”Nu am asemenea pofte să fac schimbari. E adevarat că am lângă mine oameni care îmi sugerează asta. Este o discuţie care trebuie dezaprobată şi trebuie să încercăm să facem ceva ca fotbalul să intre în normalitate. Antrenorul are treaba lui. În niciun caz nu pot face eu asta, nu am asemenea calificare şi nici asemenea dorinţă. 

Încă nu am demonstrat 100% anul asta. Povestea este că la jucatorii ăştia contează ochiul care îi aduce, si aici e Marius responsabil, după aceea atmosfera şi obiectivele pe care le pui acestor copii. Ei sunt talentaţi, după care cum îi pui să devina valoroşi pentru tine, e altceva.

Cert este că, vii la Botosani, joci bine şi dacă ai o ofertă bună, cu siguranţă, poţi pleca. La mine nu a plecat nimeni că a vrut el şi nu am avut condiţii, în afară de Keita, la ceilalţi nu am mai vrut noi să continuăm, inclusiv la Rodriguez”, a detaliat Valeriu Iftime.  

Afla mai multe despre: botoşani-cfr-valeriu iftime-croitoru 

viewscnt
Articole similare