Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime avertizează înaintea meciului cu FCSB: "Nu cred că suntem în cea mai bună formă". Ce a spus despre Gigi Becali

Valeriu Iftime avertizează înaintea meciului cu FCSB: "Nu cred că suntem în cea mai bună formă". Ce a spus despre Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Liga 1 revine de joi, iar primul meci al sezonului 2021/2022 va fi cel dintre FC Botoşani şi FCSB. Înaintea meciului, patronul Valeriu Iftime a anunţat că echipa sa nu e în cea mai bună formă.

Valeriu Iftime, înainte de FC Botoşani - FCSB, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Noul sezon din Liga 1 se reia cu vechile suspiciuni de prietenie dintre FC Botoşani şi FCSB, pe care Valeriu Iftime a fost nevoit, din nou, să le respingă. 

Acesta a susţinut că startul de sezon va fi unul greu pentru echipa din Moldova: ”Dacă aş câştiga, ar fi o bucurie enormă, la fel ca la un egal. Nu ştiu ce se va întâmpla, am pierdut foarte mulţi jucători, am adus 10 fotbalişti noi. Nu cred că suntem în cea mai bună formă şi Marius Croitoru nu va putea alinia cea mai bună echipă. Dar mă bazez pe dorinţa de a câştiga pentru prima dată la Botoşani în faţa celor de la FCSB. Nu pot para toate înţepăturile. Nu sunt prieten cu FCSB, am o relaţie de afaceri cu Gigi Becali, dar opinia publică nu o poate schimba nimeni.

Nu ştiu cum va arăta FCSB, pentru că acolo nu sunt regulile fotbalistice clasice. Ce ştiu e că au jucători de mare valoare, dar e nevoie de organizare şi de un antrenor care să fie principal şi nu preparator fizic. Dacă nu sperăm la play-off, atunci ne culcăm. Eu am în minte că putem fi în play-off. Măsurând lotul, experienţa, bugetul, antrenorul, cred că putem fi acolo”, a declarat Valeriu Iftime, la ProX.

Lotului pregătit de Marius Croitoru i s-au alăturat în această vară Herve Kage (Swift Hesperange), Richard Sila (FC Paris), Petar Petkovski (Rabotnicki), Malcom Edjuma (Viitorul), David Duţu (Popeşti Leordeni), Andrei Dragu (Viitorul Tg. Jiu), Martin Remacle (FC Voluntari) şi Paul Mensah ( SV Kapfenberg).

FC Botoşani joacă, joi, pe teren propriu, de la ora 20.30, cu FCSB, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

Afla mai multe despre: valeriu iftimebotosanifcsb 

viewscnt
Articole similare