Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, bun de "plată" după victoria jucătorilor săi contra Viitorului: "Îl aşteptăm să se ţină de promisiune. Ne-am făcut sărbătorile frumoase"

Valeriu Iftime, bun de "plată" după victoria jucătorilor săi contra Viitorului: "Îl aşteptăm să se ţină de promisiune. Ne-am făcut sărbătorile frumoase"

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani a obţinut o victorie importantă, marţi seară, pe terenul celor de la Viitorul Constanţa, scor 2-1, într-un duel din etapa a 14-a din Liga 1. Golurile victoriei au fost marcate de francezul Hamidou Keita, în minutele 36 şi 68.

Înaintea acestui meci, FC Botoşani avea un moral extrem de jos. Echipa nu mai câştigase de cinci runde, pierzând puncte importante cu Sepsi la ultima fază, şi cu Astra Giurgiu, echipă aflată într-o degringoladă totală.

Cu toate acestea, FC Botoşani a reuşit să marcheze de două ori împotriva Viitorului, formaţie care a lovit bara de trei ori. Unul dintre golurile lui Keyta a fost marcat în inferioritate numerică, după ce francezul Hervin Ongenda a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene.

Hamidou Keyta a fost dat afară de Viitorul Constanţa iarna trecută, iar dorinţa sa de revanşă a fost una care s-a foarte mare, observată-n evoluţia sa de pe teren.

"A fost o victorie uriaşă, pe care am aşteptat-o prea mult. De asemenea, o mare revanşă. Tot timpul încerc să dau 100% pe teren, iar astăzi, cu două goluri tocmai în faţa Viitorului, mă simt foarte, foarte bine", a declarat Keyta, la finalul partidei cu Viitorul.

Se pare că finanţatorul Valeriu Iftime le-a promis o primă specială pentru acest meci, iar acum este bun de plată, după cum recunoaşte Eduard Florescu, un alt jucător de care Viitorul Constanţa s-a despărţit foarte uşor.

"Este o victorie mare, o victorie de care aveam mare nevoie. Aşa se câştigă, cu sufletul, cu inima, cu efort... acum îl aşteptăm pe domnul Iftime să se ţină de promisiune şi să ne dea ce ne-a promis. Ne-am făcut sărbătorile frumoase, dar nu trebuie să ne relaxăm. Mai avem un meci foarte important şi trebuie să luăm şi acolo cele trei puncte", a declarat mijlocaşul.

Jucătorii celor de la FC Botoşani vor să prelungească seria victoriilor şi după partida cu FC Voluntari, programată pe 20 decembrie, pe teren propriu, în ultimul meci al anului.

"Ne bucurăm că am câştigat în seara asta şi sperăm să fie un punct de plecare pentru noi, să continuăm cu victorii chiar şi după această scurtă vacanţă", a completat Denis Haruţ.

În urma acestui succes, FC Botoşani  a urcat pe locul 7, cu 17 puncte, la egaitate cu Viitorul Constanţa şi UTA Arad.

 

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare