Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, dezvăluiri după plecarea lui Meleke de la CFR: ”Aşa se întâmplă când te iei după impresari. Au vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am dorit”

Valeriu Iftime, dezvăluiri după plecarea lui Meleke de la CFR: ”Aşa se întâmplă când te iei după impresari. Au vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am dorit”

CFR Cluj

Comentarii

Ulrich Meleke a părăsit-o oficial pe CFR, urmând să joace la Voluntari, sub formă de împrumut. Plecarea sa din Gruia vine la doar câteva luni după ce a forţat un transfer de la FC Botoşani.

Ulrich Meleke a semnat cu Botoşani la începutul anului şi s-a impus rapid în echipa moldovenilor. Ivorianul a jucat 12 meciuri pentru trupa lui Marius Coitoru şi a impresionat, atât de mult încât se vorbea despre un transfer pe faimoasa rută Botoşani - FCSB.

Însă, CFR Cluj a fost echipa care şi-a asigurat serviciile sale, plătindu-i lui Valeriu Iftime 250.000 de euro pentru internaţionalul ivorian de tineret. Dar, după ce a dezamăgit în Gruia, iar antrenorul care l-a adus, Marius Şumudică, a fost demis, fundaşul central s-a trezit că trebuie să îşi caute o nouă echipă, fără să fi jucat vreun meci pentru campioană.

FC Voluntari pare să fie echipa unde va evolua Meleke în următoarea stagiune, sub formă de împrumut. Obligat să îl vândă pentru o sumă mult mai mică decât dorea, Iftime priveşte întreaga situaţie cu un gust amar, fiind dezamăgit de felul în care fostul său jucător a forţat transferul, un transfer ce nici nu a fost de succes. În plus, patronul lui FC Botoşani a dezvăluit că FCSB-ul nici nu l-a ofertat vreodată pe Meleke.

Valeriu Iftime, dezvăluiri după plecarea lui Meleke de la CFR

Îmi pare rău să aud că Meleke a ajuns la Voluntari, dar aşa se întâmplă când te iei după impresari şi crezi că te duci să rupi norii la CFR. Eu îmi pusesem mari speranţe în acest jucător, dar ne-a lăsat cu fundul în baltă. Pur şi simplu nu a mai vrut să meargă cu noi în cantonament în Austria, deşi mai avea la Botoşani trei ani de contract.

CFR a vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am mai dorit noi. Niciodată nu am avut vreo ofertă de la Gigi Becali pentru Meleke. El e un jucător tânăr, dar consider că a făcut un pas în spate prin acest transfer la Voluntari”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: valeriu iftimeulrich melekecfr cluj 

viewscnt
Articole similare