Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, extrem de supărat: "Feşnic atât poate. E un nimeni! Dacă m-ar chema Mutu mi-ar fi ruşine"

Valeriu Iftime, extrem de supărat: "Feşnic atât poate. E un nimeni! Dacă m-ar chema Mutu mi-ar fi ruşine"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a fost extrem de supărat la finalul remizei cu FCU Craiova 1948. Partida s-a terminat 1-1, după ce echipa lui Marius Croitoru a egalat in-extremis în minutul 90. Iftime i-a făcut praf pe arbitrul Horaţiu Feşnic şi pe Adrian Mutu, antrenorul oltenilor.

Valeriu Iftime, extrem de supărat: "Feşnic atât poate. E un nimeni! Dacă m-ar chema Mutu mi-ar fi ruşine"

FC Botoşani şi FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în etapa a 10-a din Liga 1. Sidibe şi Dawa au marcat, iar la finalul partidei Valeriu Ifitme, patronul echipei moldovene, a fost extrem de nervos şi i-a atacat pe arbitrul Horaţiu Feşnic, care nu a acordat un penalty evident pentru botoşăneni, dar şi pe antrenorul oltenilor, Adrian Mutu.

"Băiatul a dat un gol exeptional (n.r. - Sidibe), iar noi am fost cumva considerati campioni. Ştiam că nu suntem o echipă de neînvins, o echipă nu a făcut nimic un meci întreg, să nu încerci să joci fotbal. Îmi pare rău pentru Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol, în afară de şutul ăla expcetional.

E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Daca mai şi luam bătaie era ruşinea ruşinilor. Feşnic, atât poate! Mediocru, atât poate, atâta face şi e şi încrezut. la faza aia acolo nu stiu daca el sau tuşierul trebuia să îi spună, ridici piciorul la un metru. Nu mai contează.

Eu când văd Feşnic şi din categiria lui, văd o întâmplare. Atât pot, atâta fac, fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pt cei care stiu să facă fotbal. Ei sunt pura întâmplare, încearcă şi ei să dea goluri, sunt actori că sutele de fotbalişti pe care nu îi ştie nimeni. Aşa e Feşnic în arbitraj. E un nimeni acolo care face şi el ce poate.

Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost. Tuşierul trebuia să spună ceva, ceilalţi. Poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atât a văzut la faza aia. Nu arbitrajul ne-a bătut, ne-am bătut noi pentru că trebuia să jucăm mai mult fotbal cu echipele astea.

Stau 7 în 30 de metri, cu echipa lor. Pentru ei 0-0 era cel mai bun rezultat, ceea ce pentru mine care stau în nenorocirea asta de fotbal... Dacă m-ar chema Mutu mi-ar fi ruşine. Cum stai aşa, încerci joci, faci ceva... Să stai aşa în apărare aştepţi ce?", a spus Valeriu Iftime, după meci.

FC Botoşani - FCU Craiova 1948 1-1, Liga 1

FC Botoşani a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Au marcat: Dawa ’90 / Sidibe ‘60

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţan, Dawa, Ţigănaşu – Florescu (Tîrcoveanu ’46), Edjouma, Ongenda – Kage (Roman ’66), Sila, Jaja (Criciuma ’61). Antrenor: Marius Croitoru
U Craiova 1948: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Van Durmen – Sidibe (Bauza ’67), Cl. Bălan, Ondaan (Raicea ’59, Pop ‘74). Antrenor: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: iftime 

viewscnt
Articole similare