Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime i-a luat peste picior pe cei de la FCU Craiova: ”Şi-a luat autobuz de 500.000 de euro.. Dacă îi bat plec acasă cu Mutu!”

Valeriu Iftime i-a luat peste picior pe cei de la FCU Craiova: ”Şi-a luat autobuz de 500.000 de euro.. Dacă îi bat plec acasă cu Mutu!”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova a înregistrat un nou rezultat negativ în Liga 1, 0-1 în deplasarea de la FC Argeş.

Adrian Mititelu Jr. a fost extrem de revoltat de prestaţia jucătorilor săi şi imediat după finalul partidei i-a băgat in şedinţă. 

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, şi-a dat cu părerea despre situaţia oltenilor şi a mărturisit că in opinia lui, Craiova nu are un managament realist, drept exemplu a dat suma extrem de mare pe care au investit-o in autocarul echipei!

„Nu ştiu dacă domnul Mititelu are vreo competenţă despre fotbal sau despre Botoşani, dar îi urez să fie sănătos. La Craiova e greu să faci fotbal, e o presiune foarte mare, dacă te duci acolo trebuie să ştii că ieşi ori învingător, ori pleci acasă. 

Cred eu că au nevoie de timp, e greu să faci fotbal. Mi s-a părut o exagerare cu un buget de nu ştiu cât, era un autobuz care costa 500 000 de euro. Vorbea un copil de acolo şi am spus: 'Domnule, ăştia sunt complet cu capul, poţi să ai bani să îi arunci, să nu ai ce face cu ei, dar nu îţi iei autobuz de 500 000 de euro, că nu asta e important'. 

 

Eu respect Craiova şi tot ce se întâmplă acolo, dar în domeniul ăsta, e o lipsă de realism în a gestiona un club de fotbal. Oricâţi bani ai avea, când vii din Liga 2 şi ai 800 000 de euro de la Ligă şi tu ai buget de 4-5 milioane de euro, nu ai cum să faci, nu ai cum, vin de undeva banii ăştia, cine are atâţia bani să arunce milioane de euro într-un an, pentru ce? E clar că orizontul nu e deloc bun. În Liga 1 nu poţi face fotbal, anul ăsta pierzi cinci milioane, anul următor trei. Nu înţeleg unde te duci. 

 

Aici cred că e o exagerare. Am spus la un moment dat, cred că fotbalul are o reţetă care trebuie respectată, să vezi câţi bani faci ca venituri ca să îţi măsori cheltuielile. E imposibil să creadă cineva că aduce bani de acasă”, a spus patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, la PRO X. 

 

Iftime a lansat şi o ironie la adresa lui Adrian Mutu, antrenorul Craiovei. 

 

„Cred că salariile sunt mari şi trebuie timp. Cred că şi Adi Mutu are o problemă acolo, e un antrenor fără experienţă şi acolo e groapa cu lei, dacă nu eşti bine înarmat, eşti executat. Eu nu îl văd să stea mult dacă mai ia vreo bătaie. Dacă joc la Craiova şi îi bat, vă daţi seama că plec acasă cu Mutu”, a comentat Valeriu Iftime.  

Afla mai multe despre: adi mutufcu craiovavaleriu intime 

viewscnt
Articole similare