Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime i-a numit pe impresari ”cărăuşi de carne”. Victor Becali i-a dat replica: "Prea ironic şi miştocar!"

Valeriu Iftime i-a numit pe impresari ”cărăuşi de carne”. Victor Becali i-a dat replica: "Prea ironic şi miştocar!"

Superliga

Comentarii

Război deschis între Valeriu Iftime şi Victor Becali, după ce patronul echipei FC Botoşani i-a numit pe impresari ”cărăuşi de carne”.

Valeriu Iftime i-a numit pe impresari ”cărăuşi de carne”. Victor Becali i-a dat replica: "Prea ironic şi miştocar!"

Valeriu Iftime s-a exprimat urât când a venit vorba de impresarii din Liga I. Patronul de la FC Botoşani i-a numit pe agenţi ”cărăuşi de carne”.

Victor Becali s-a arătat deranjat de cele spuse de Iftime şi i-a dat replica. 

”Un tip prea ironic şi prea miştocar. Nu înţeleg ce a vrut să spună cu impresarii că sunt transportatori de carne… S-a referit la cei din apropierea dumnealui şi cu care colaborează dumnealui?…

Având şi darul ăsta povestitor, probabil stă prin cantonament, mai bea câte un pahar şi atunci vorbeşte mai mult.

Eu l-am auzit vorbind şi despre colaboratorul lui Şfaiţer. Păi, echipa asta (n.r. FC Botoşani) e făcută de Şfaiţer, domnule.

A făcut şi lucruri bune. Are meritele lui, dar când vii şi ne spui că Ongenda e geniu… lasă-ne frate. Înseamnă că ne-am uitat la desene animate, nu la fotbal până acum.

Eu îl apreciez pentru cum îşi promovează ’marfa’, dar să nu vorbească prea mult despre alţii cu atât de mare uşurinţă”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

Giovanni şi Victor Becali şi-au „călcat în picioare” rivalii în transferurile lui Valentin Mihăilă, Dennis Man, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Cei mai puternici impresari români au făcut o demonstraţie de forţă în mai puţin de un an şi au „subordonat” ceilalţi agenţi care activau pe piaţa internă.

Declaraţia de la care a pornit totul:

”Eu, personal, nu l-aş fi vândut pe Moruţan atunci. Dacă îl dădeam, îl dădeam cu bani mai mulţi. Dar na, fiecare... Cred că de multe ori, noi, cei care suntem în fotbal, proprietarii, judecăm fotbaliştii ca pe nişte obiecte tranzacţionare. Ca şi cum ai vinde un butoi de motorină sau un aparat frigorific. Şi nu e aşa!

Nu vorbesc despre impresari, că ăştia sunt chiar transportatori, cărăuşi de carne vie! Asta deşi vorbesc mult, că-i copilul lor şi se ocupă de el, dar ei trăiesc din asta, aşa devin meschini, cinici”, a spus Valeriu Iftime pentru GSP.

Afla mai multe despre: valeriu iftimevictor becalm 

viewscnt
Articole similare