Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime îl ademeneşte pe Gigi Becali cu încă un fotbalist de la Botoşani: "Pare un fenomen. Domnul Becali poate să se gândească la el"

Valeriu Iftime îl ademeneşte pe Gigi Becali cu încă un fotbalist de la Botoşani: "Pare un fenomen. Domnul Becali poate să se gândească la el"

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime susţine că Marko Dugandzic (26 de ani) este unul dintre cei mai buni atacanţi din România şi că a primit o ofertă în valoare de 1.5 milioane de euro. De asemenea, patronul lui FC Botoşani l-a făcut atent şi pe Gigi Becali în privinţa croatului.

„Dugandzic pare un fenomen, eu cred că este unul dintre cele mai bune vârfuri din România. La finalul acestui campionat, dacă menţine forma, cu siguranţă va avea oferte bune”.

„Înainte de a închide campionatul aveam o ofertă de 1 milion şi jumătate pentru el, dar nu mă gândeam să îi dau drumul atunci. Domnul Becali poate să se gândească la el, dar la câţi bani vrea să dea el, nu pleacă Dungandzic. E jucător de cupe europene”, a declarat Valeriu Iftime pentru PRO X.

Marko Dugandzic a început fotbalul la juniorii celor de la NK Osijek, apoi a mai trecut pe la Ternana şi Matera, înainte să se întoarcă acasă, la Osijek. După un an şi jumătate fără realizări notabile, atacantul şi-a reziliat contractul şi a primit şansa de a evolua la FC Botoşani.

În perioada de pregătire, Dugandzic a marcat de cinci ori şi l-a făcut atent pe patronul echipei, Valeriu Iftime. Acesta a declarat, imediat după revenirea din cantonament, că fotbalistul poate ajunge la FCSB, fiindcă formaţia patronată de Gigi Becali nu are în lot un atacant cu calităţile lui Dugandzic.

15 selecţii şi 13 goluri a adunat Dugandzic la naţionalele U17, U18 şi U19 ale Croaţiei

350.000 de euro este cota lui Dugandzic, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: valeriu iftime,  

viewscnt
Articole similare