Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie. După Chindriş, un alt jucător de la Botoşani e urmărit de mai multe cluburi de top din Europa: "A atras atenţia"

Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie. După Chindriş, un alt jucător de la Botoşani e urmărit de mai multe cluburi de top din Europa: "A atras atenţia"galerie foto

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani se pregăteşte de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Fotbalistul neamţ de origine ghaneză, Reagy Ofosu (28 de ani), a stârnit interesul mai multor formaţii din prima ligă belgiană, iar mutarea are toate şansele să se realizeze.

FC Botoşani se poate despărţi, în această perioadă, de unul dintre cei mai valoroşi şi constanţi jucători ai săi. Neamţul Reagy Ofosu a marcat 5 goluri şi a oferit 3 pase de gol în cele 30 de meciuri jucate în această ediţie a Ligii 1. Dincolo de aceste cifre, Ofosu a reprezentat mereu un pericol pentru porţile adverse datorită tehnicităţii sale în regim de viteză mult peste media primei ligi.

"Cluburile belgiene caută întăriri în întreaga lume, dar şi mai aproape, în România. Un jucător a atras, deja, atenţia mai multor formaţii din prima ligă. Conform surselor noastre, Reagy Ofosu este interesant pentru mai multe cluburi belgiene, însă nu se cunoaşte, încă, numele formaţiilor implicate", a anunţat cotidianul belgian voetbalnieuws.be.

Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie. Un fotbalist de la FC Botoşani, pe listele mai multor formaţii din Vest. "A atras atenţia"

Reagy Ofosu a ajuns în România vara lui 2019, din postura de jucător liber de contract, iar cota sa de piaţă este de 400.000 de euro. Aripa botoşănenilor mai are contract cu formaţia antrenată de Marius Croitoru până în vara anului 2021, iar acest lucru i-ar putea îndemna pe moldoveni să accepte ofertele belgienielor, în speranţa că nu-l vor pierde gratis din iarnă, atunci când intră în ultimele şase luni de contract şi jucătorul are dreptul de a negocia cu oricare altă echipă. Rare sunt cazurile în care jucătorii semnează pre-contracte cu alte formaţii, iar mintea lor rămâne 100% concentrată pentru formaţia la care mai are doar câteva luni de jucat.

Reagy Ofosu a fost crescut la academia celor de la Hamburg, dar nu a apucat să debuteze pentru formaţia ce activează acum în Bundesliga 2. A urmat, apoi, un periplu pe la Ingolstadt, Chemnitzer (ambele Germania), NEC Nijmegen (Olanda), NK Istra (Croaţia), Spartak Trnava (Slovacia) şi Haladas (Ungaria), înainte de a ajunge în vara lui 2019 în Romaânia.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare