Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime îşi proferează dragostea pentru o adversară din Liga 1: "Eu iubesc FCSB-ul, cum să nu iubesc eu FCSB-ul?"

Valeriu Iftime îşi proferează dragostea pentru o adversară din Liga 1: "Eu iubesc FCSB-ul, cum să nu iubesc eu FCSB-ul?"

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a discutat recent despre cursa pentru titlul din Liga 1. Patronul Botoşaniului a recunoscut că CFR şi FCSB vor fi probabil singurele echipe care se vor duela pentru campionat, iar omul de afaceri şi-a recunoscut şi afecţiunea faţă de trupa lui Becali.

De la promovarea în prima ligă, diverse discuţii despre o ”prietenie” între FC Botoşani şi FCSB au apărut. Becali a transferat multiplii jucători de bază de la moldoveni, iar Valeriu Iftime a recunoscut o dragoste pentru ”roş-albaştrii”, provenită din prezenţa a mai multor jucători dragi lui acolo, dar şi datorită procentelor încă deţinute dintr-un viitor transfer al acestora.

Valeriu Iftime îşi proferează dragostea pentru FCSB

”Chiar dacă nu-i iubesc, mi se par mai solizi cei de la Cluj din nou. Eu iubesc FCSB-ul, cum să nu iubesc eu FCSB-ul? Pe Moruţan îl iubesc, pe Haruţ, pe Miron, am interesele mele acolo. FCSB joacă un fotbal mai spectaculos. E o echipă căreia îi trebuie ceva să îşi găsească mecanismul. Eu cred că, dacă nu joacă Moruţan, nu au nicio şansă la niciun fel de titlu.

La ora actuală, aşa cum arată echipele, FCSB şi CFR au toate elementele să joace fotbal pentru o campioană. Dintre cele două credeam, la un moment dat, că FCSB-ul este favorită, după ultimele meciuri… Cu siguranţă este meritul antrenorului care a schimbat ceva din echipă, CFR-ul câştigă orice meci şi nu le câştigă tremurând sau în genunchi, aşa cum câştigă FCSB-ul.

Eu cred că meciul direct va arată care este echipa mai bună dintre cele două şi cred că orice meci direct între ele poate să conteze într-o evoluţie viitoare”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

VIDEO | Rezumat FCSB- Gaz Metan Mediaşi 1-0

Afla mai multe despre: fc botoşanifcsbvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare