Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime l-a înţepat pe Gigi Becali în direct: „Marius Croitoru nu va merge la FCSB fiindcă el vrea să fie antrenor principal”

Valeriu Iftime l-a înţepat pe Gigi Becali în direct: „Marius Croitoru nu va merge la FCSB fiindcă el vrea să fie antrenor principal”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, l-a înţepat pe Gigi Becali chiar în direct!

Patronul Gigi Becali nu vrea să cedeze controlul la FCSB în ciuda erorilor care se petrec meci de meci. Se cunoaşte deja implicarea sa la echipă, chiar şi peste antrenor. 

Întrebat despre o trecere a lui Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, la FCSB, Iftime nu s-a putut abţine şi a declarat la Ora Exactă în Sport: "Croitoru e un antrenor bun si o să să fie şi mai bun, dar deocamdată am o înţelegere cu el pentru încă 3 ani, aşa că deocamdată nu se pune problema să plece. La FCSB nu poate să meargă fiindcă vrea să fie antrenor principal, iar acolo nu poate să facă asta".

Ce a spus Pancu despre FCSB:

 ”Eşti antrenor onorific la FCSB. Cunoşti de la bun început în ce condiţii te duci, semnezi. Un om acceptă să se ducă acolo, în condiţiile în care i se spune ce va face. Eu nu aş putea să merg acolo, în aceste condiţii. L-am cunoscut şi pe Vintilă, l-am cunoscut şi pe Todoran.

Aici, cineva trebuie să accepte. Poate să oferteze pe altcineva şi se duce. Se găsesc antrenori care acceptă. Cele trei schimbări cu Uta putem să spunem că au fost inspirate, pentru că nu s-a pierdut meciul”

„Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce” Daniel Pancu nu are milă de antrenorii care merg la FCSB

Afla mai multe despre: marius croitoruvaleriu iftimefcsb 

viewscnt
Articole similare