Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, mesaj clar şi răspicat despre înlocuitorul dorit de Becali pentru Moruţan ”Nu pleacă la niciun club din România”

Valeriu Iftime, mesaj clar şi răspicat despre înlocuitorul dorit de Becali pentru Moruţan ”Nu pleacă la niciun club din România”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali visa să îl transfere pe Hervin Ongenda, de la FC Botoşani, însă patronul formaţiei moldovene a declarat că acesta nu va merge la alt club din România.

Olimpiu Moruţan a plecat la Galatasaray pe o sumă mult mai mică decât îşi dorea Becali. Dacă în iarnă refuza o ofertă de peste 10 milioane de euro de la un club arab, patronul FCSB-ului a ajuns să îşi vândă una dintre perle pentru mai puţin de cinci milioane de euro.

Iar ”tricolorul” a început bine în Turcia, reuşind o pasă decisivă încă de la debut, înainte de a impresiona şi în Europa League, în faţa lui Lazio. Iar deşi Moruţan a fost înlocuit de Budescu la FCSB, Becali mai spera să îl transfere şi pe Ongenda.

Însă Valeriu Iftime a dezvăluit că francezul nu va pleca la Bucureşti. Patronul lui FC Botoşani a afirmat că decarul său nu se va transfera altundeva în România, înainte de a îl lăuda pentu progresul din ultimele luni.

Valeriu Iftime, mesaj clar şi răspicat despre înlocuitorul dorit de Becali pentru Moruţan

Nu pleacă, nu vrea el. Nu contează oferta care i se face din România, nu pleacă la un club din România. Este cel puţin la nivelul lui Moruţan şi poate juca şi la Galatasaray şi oriunde. Numai că el a avut trei sau patru ani în care a fost al nimănui.

Acum, după cum arată Ongenda, eu zic că e pe calea care trebuie. L-am văzut că a slăbit, are greutatea când juca cu Ibrahimovic. La Ongenda am umblat la toate şuruburile şi la toate pinioanele posibile.

Băi, dacă ăsta a fost acolo, s-ar putea să-i găsim dichisul ăsta al lui. Eu cred că l-am decriptat, eu cred că i-am găsit forma şi, dacă n-o să iau bani pe el, o să fiu mulţumit dacă îl văd că joacă la o echipa de asta cu bani mulţi”, a declarat Valriu Iftime, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbfc botoşanihervin ongendavaleriu iftimegigi becali 

viewscnt
Articole similare