Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime nu o subestimează pe Dinamo: ”Lucrurile vor fi destul de complicate când vom juca împotriva lor”. Ce le-a transmis jucătorilor înainte de a face deplasarea la Bucureşti

Valeriu Iftime nu o subestimează pe Dinamo: ”Lucrurile vor fi destul de complicate când vom juca împotriva lor”. Ce le-a transmis jucătorilor înainte de a face deplasarea la Bucureşti

Superliga

Comentarii

FC Botoşani merge ”ceas” în actualul sezon de Liga I.

Echipa antrenată de Marius Croitoru este pe locul 3 in clasament, cu 17 puncte, la egalitate cu Rapid Bucureşti.

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, a vorbit despre echipa sa şi despre atmosfera din vestiar.

”Noi fiind euforici şi ei un pic mai înarmaţi, lucrurile vor fi destul de complicate pentru Botoşani. Am vorbit cu Marius şi situaţia pare sub control, iar jucătorii pare că au înţeles că nu merg la Bucureşti doar să facem un drum cu avionul. Victoria cu CFR Cluj a trecut, gata.

E clar că bucuria a fost imensă, dar totuşi măsurată. Ne gândim la meciul cu Dinamo. Ca să câştigăm cu Dinamo trebuie să fim mai buni decât la meciul cu CFR Cluj”, a declarat Valeriu Iftime pentru Fanatik.

Despre duelul cu Dinamo: ”Dinamo nu e nici pe departe victimă sigură, deşi la pariuri am văzut că suntem mari favoriţi. Eu cred că Dinamo nu are cum să fie victimă sigură mai ales după un meci precum cel cu FCSB.

Acum au şi nişte fotbalişti cu experienţă. Un meci se joacă cu inima şi cu ambiţia. La noi diferenţele de valoare între fotbalişti nu sunt foarte mari. Nu sunt toţi ca Ongenda să joace nativ, din talent. E vorba de efort colosal şi muncă”, a mai adăugat Valeriu Iftime.

  • 5 victorii are Botoşani in actual sezon de Liga I. Echipa a suferit o singură infrângere şi a inregistrat două remize

Afla mai multe despre: fc botosanidinamovaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare