Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime pregăteşte o nouă lovitură! "Avem un Chindriş 2, mai bun decât Chindriş 1. Să nu îl cumpere FCSB"

Valeriu Iftime pregăteşte o nouă lovitură! "Avem un Chindriş 2, mai bun decât Chindriş 1. Să nu îl cumpere FCSB"

Superliga

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, are un as în mânecă, în cazul în care Andrei Chindriş va pleca de la echipă la finalul acestui sezon. Iftime susţine că i-a găsit şi un înlocuitor, dar nu l-a numit, pentru ca FCSB să nu devină interesată şi de el.

FC Botoşani a reuşit să propună mai mulţi fotbalişti interesanţi în ultimele sezoane, iar FCSB a fost clubul din Liga 1 cu care moldovenii au făcut mai multe afaceri. Recent, Gigi Becali a pus ochii pe Andrei Chindriş. dar cei doi finanţatori nu au ajuns la un consens în privinţa transferului. 

Valeriu Iftime a anunţat care e situaţia fundaşului central şi a susţinut că are deja un înlocuitor pentru internaţionalul U21: "Eu nu fac transferuri decât atunci când este un accept din partea fotbaliştilor şi antrenorilor. Chindriş poate pleca în vară, acum nu pleacă. Dacă va pleca, avem un Chindriş 2, mai bun decât Chindriş 1. Nu îi dau numele ca să nu îl cumpere FCSB. În momentul întreruperii campionatului, aveam vreo şase oferte pentru jucători. Dar de atunci s-a închis totul. E esenţial să începem campionatul. Chindriş are o oferta scrisă din Grecia, până pe 15 trebuie să dea răspuns", a spus Valeriu iftime pentru PRO X.

Andrei Chindriş, dorit de Gigi Becali la FCSB

Andrei Chindriş a fost dorit şi de Gigi Becali, dar patronul echipei FCSB nu a reuşit să se înţeleagă cu Valeriu Iftime. Iniţial, Becali a făcut o ofertă de 400.000 de euro entru fundaşul în vârstă de 21 de ani, dar patronul formaţiei FC Botoşani nu a acceptat această sumă şi a solicitat cel puţin 700.000 de euro.

De altfel, nici jucătorul nu şi-a dorit să meargă la FCSB, a dezvăluit Iftime, la Telekom Sport. "E adevărat că are unele reţineri faţă de FCSB faţă de unele aventuri care s-au mai întâmplat acolo cu fotbaliştii noştri. Nu sunt doar miere, zahăr şi plăceri la un club cum e FCSB. Şi de multe ori intri în tocătoarea domnului Becali, în care mulţi nu rezistă şi unii chiar clachează. Andrei poate nu e aşa, dar poate nu e atât de încântat astăzi să semneze un contract, ca să fiu sincer, la FCSB", a mai spus finanţatorul lui FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: andrei chindrisvaleriu iftimegigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare