Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, pus pe glume după victoria cu Gaz Metan: ”Moş Crăciun există şi ţine la copiii cuminţi”. Ce spune despre reuşita lui Edjouma: ”Întinde tentaculele”

Valeriu Iftime, pus pe glume după victoria cu Gaz Metan: ”Moş Crăciun există şi ţine la copiii cuminţi”. Ce spune despre reuşita lui Edjouma: ”Întinde tentaculele”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să obţină victoria împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-1.

FC Botoşani a reuşit să obţină o victorie foarte importantă în lupta pentru play-off, scor 2-1, împotriva lui Gaz Metan Mediaş.

Moldovenii au început senzaţional sezonul, dar au început să scârţâie, iar victoria cu echipa lui Ilie Poenaru a fost doar a doua din ultimele 12 meciuri.

După ce au deschis scorul prin Roman, cei de la Botoşani au fost egalaţi, iar meciul părea că avea să se încheie la egalitate.

Însă, în minutul 84, Edjouma a reuşit să înscrie un gol magnific, din foarfecă, gol ce a stabilit scorul final şi a adus victoria formaţiei pregătite de Marius Croitoru.

În urma fluierului final, Valeriu Iftime a fost pus pe glume. Patronul lui FC Botoşani a sugerat că moldovenii sunt ”copii cuminţi” la care a venit Moş Crăciun, lăudându-l pe Edjouma pentru golul decisiv.

Valeriu Iftime, pus pe glume după victoria cu Gaz Metan

Moş Crăciun exista, Moş Crăciun ţine la copiii cuminţi şi am câştigat în seara asta, ceea ce este o mare bucurie pentru noi. Este ceea ce aşteptăm de foarte multă vreme.

(n.r. despre golul lui Edjouma) Bine, el cu tentaculele alea lungi, cum le întinde el, poate să faca asemenea lucruri şi e un gol frumos.

Şi uite că Moş Crăciun există, aşa că mă gândesc dacă mă potrivesc să spun o poezie bună în seara de Ajun”, a declarat Valeriu Iftime.

În urma victoriei, FC Botoşani şi-a consolidat poziţia pe un locurile de play-off. Moldovenii ocupă poziţia a patra în clasament, cu 32 de puncte după 20 de etape.

Prima echipă de sub linie este Farul, care a reuşit să însumeze 29 de puncte, dar are un meci mai puţin jucat.

În următoarea etapă, echipa lui Marius Croitoru va avea parte de un duel de foc, în deplasare, împotriva unei contracandidate la play-off, Rapid.

Echipa lui Mihai Iosif a fost prima care a învins-o pe Botoşani în actuala stagiune, scor 2-0, în turul campionatului, după ce moldovenii începuseră sezonul cu patru victorii şi un egal.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare