Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, pus pe glume. Unde crede că va ajunge Moruţan după ce va pleca de la FCSB :)

Valeriu Iftime, pus pe glume. Unde crede că va ajunge Moruţan după ce va pleca de la FCSB :)

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime se declară nemulţumit de prestaţia lui FC Botoşani în amicalele din această iarnă. Echipa din Moldova n-a câştigat niciun meci, deşi a făcut câteva transferuri interesante în această iarnă.

FC Botoşani a avut o campanie bună de transferuri în această iarnă. Costel Enache a primit jucători precum Vlad Achim, Cătălin Golofca, Mirce Axente sau Bojan Golubovic. Însă FC Botoşani a dezamăgit în amicale. Valeriu Iftime speră la un parcurs mai bun în campionat

”Nu am câştigat niciun meci, asta trebuie să mă îngrijoreze. Sper să fie altceva în campionat, să jucăm pentru puncte. Să fim mai atenţi la a primi goluri. Opinia mea este că suntem mai buni decât în perioada de până acum. Au venit cinci jucători care chiar sunt titulari în Liga I şi sper că cei din atac să aducă valoare adăugată echipei noastre”, a declarat Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime a vorbit şi despre situaţia lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 18 ani a fost cumpărat de FCSB, dar va juca la FC Botoşani până în vară. Patronul lui FC Botoşani spune că are încredere că va juca în continuare bine. Însă a încercat şi o glumă şi spune că-l aşteaptă înapoi la FC Botoşani, după modelul Golofca:

”(n.r. întrebat dacă lui Moruţan îi mai stă gândul la echipă) Eu zic că da. Antrenorul, echipa îl consideră un jucător de-al lui FC Botoşani până în vară. Încerc să cred că este un copil care simte că Botoşani încă este echipa lui şi, dacă reuşim să rămânem în play-off, este şi meritul lui. Nu ştiu mai departe. Că la noi, cu FCSB, eu dau şi ei vin înapoi. Aşa că îl aştept anul viitor. Nu, sper să nu se întâmple aşa, sper să se adapteze şi este un jucător valoros”, a mai spus Iftime.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare