Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime sare în apărarea lui Moruţan: „Ce vrea Becali de la el? Să se mute la mănăstire?”

Valeriu Iftime sare în apărarea lui Moruţan: „Ce vrea Becali de la el? Să se mute la mănăstire?”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a pus tunurile pe Olimpiu Moruţan după FC Botoşani - FCSB 0-0.

Patronul lui FCSB a fost nemulţumit de prestaţia mijlocaşului şi l-a făcut praf în direct!

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, fosta echipa a lui Moruţan, a sărit în apărarea tânărului jucător.

Ce a declarat Valeriu Iftime:

„Să se mute la mănăstire, să stea acolo în ascultare şi în tihnă. Fotbaliştii sunt fotbalişti, trebuie respectaţi pentru ceea ce fac şi trebuie ajutaţi să facă mai mult, e nevoie de această ştiinţă de ocrotire a valorilor.

Ţin la Moruţan ca la un copil talentat, nu doar ca la un jucător la care am procente. Face o mare greşeală. Sigur, asta este până la urmă atitduninea domnului Becali. Să-l iei la trântă pentru un meci, e o chestiune deplasată. Îl lauzi pe altul tot după un meci, că nu mai iese din echipă, iar este o greşeală (n.r. Cordea). O becaliadă! Nu e deloc aşa, e primul meci.

„Moruţan este un fotbalist valoros şi pentru echipa naţională”

Talent precum Moruţan, Tănase sau Popescu… ăştia sunt rar de găsit, trebuie crescuţi că răbdare şi cu multă atenţie. Cred foarte mult că Moruţan este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului nostru. Are nevoie de o conjunctură bună ca să-şi arate valoarea. E un fotbalist valoros şi pentru echipa naţională”, a declarat Valeriu Iftime pentru AntenaSport.

Nu este prima oară când Olimpiu Moruţan este criticat în termeni duri de Gigi Becali. Fotbalistul a fost critica şi sezonul trecut după ce şi-a achizionat o maşină nouă. Becali atunci a declarat că noua achiziţie i-a distras atenţia de la fotbal!”

Replica elegantă a lui Chipirliu după ce Mihai Stoica a râs de afecţiunea de care suferă atacantul: ”Din câte am auzit, şi-a cerut scuze”

Afla mai multe despre: fcsbvaleriu iftimeolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare