Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime şi-a pierdut răbdarea şi îi cere lui Becali partea de la transferul lui Moruţan la Galatasaray: ”Am nevoie de bani!”

Valeriu Iftime şi-a pierdut răbdarea şi îi cere lui Becali partea de la transferul lui Moruţan la Galatasaray: ”Am nevoie de bani!”

Superliga

Comentarii

Galatasaray l-a transferat în această vară pe Olimpiu Moruţan (22 ani) de la FCSB.

Înainte de a ajunge la FCSB, Moruţan a jucat în tricoul echipei FC Botoşani. 

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, şi-a păstrat 9 procente din drepturile lui Moruţan, când l-a vândut la FCSB, în vara lui 2018, pe 1 milion de euro.

Iftime a declarat că îşi aşteaptă banii de pe Moruţan pentru că are nevoie. 

”Nu, n-am luat (n.r.- suma de bani corespunzătoare celor 9% din drepturile federative ale lui Moruţan). Nu mi-e frică de bani cu domnul Becali, dar nu ştiu care sunt regulile contractului. Cât, cum. Presa îmi spune ceva, dumnealui mi-a spus mie altceva, adică aproape 5 milioane de euro. Una peste alta, am nevoie de banii pentru Moruţan şi sper să îi primesc, nu ştiu, habar n-am când”, a spus Valeriu Iftime pentru as.ro.

În cele 107 meciuri pe care le-a jucat pentru FCSB, Moruţan a marcat 14 goluri şi a oferit 30 de pase decisive. De asemenea, în aceşti trei ani, jucătorul şi-a trecut în palmares singurul trofeu din carieră, Cupa României în 2020. 

  • 2,8 milioane de euro este cota lui Moruţan conform site-ului de specialitate Transfermartk.com

Mijlocaşul a fost lăudat, recent, în presa din Italia.

"Românul a fost capabil să pună o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a pus mingea în careu la faza în care portarul biancocelestilor a făcut eroarea decisivă", au scris italienii de la tuttomercatoweb.com despre Moruţan.

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare