Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime şi Gigi Becali, duel la distanţă pentru un jucător din Liga 1. „Îl conving cu mitraliera”

Valeriu Iftime şi Gigi Becali, duel la distanţă pentru un jucător din Liga 1. „Îl conving cu mitraliera”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e mai activ ca niciodată pe piaţa transferurilor. După ce a reuşit să îl achiziţioneze pe Alexandru Buziuc, finanţatorul roş-albaştrilor îşi mai doreşte un fotbalist de la Clinceni. Este vorba despre Alexandru Albu, fundaş central în vârstă de 26 de ani.

Gigi Becali luptă din greu să aducă la FCSB un fundaş central. Alte trei echipe din România doresc acelaşi jucător

Alexandru Albu aparţine de Concordia Chiajna, dar evoluează la Academica Clinceni şi s-ar putea transfera la FCSB, acolo unde a ajuns colegul său, Alexandru Buziuc. Fundaşul central nu poate fi însă luat atât de uşor, având în vedere că Academica şi Concordia şi-l doresc în continuare, dar pe fir a intrat şi FC Botoşani.

„Este posibil orice. Am spus şi conducerii că şi noi poate ne dorim mult mai mult în campionatul următor şi nu putem să dăm drumul la foarte mulţi jucători. Cu Albu e o altă discuţie, pentru că Albu nu e în totalitate jucătorul nostru. Vom vedea. Dacă Albu va ajunge la FCSB, felicitări. Dacă nu, am avut o discuţie cu el şi aş vrea să rămână alături de mine să continuăm ceea ce am început aici, pentru că am câţiva jucători în jurul cărora aş vrea să construiesc o nouă echipă care să vrea mai mult, să avem rezultate mult mai bune”, a declarat pentru ProSport antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru.

Albu este dorit însă şi la Concordia Chiajna, echipă de la care este împrumutat la Clinceni. Acest lucru a fost recunoscut chiar de către antrenorului „vulturilor verzi”, Florin Bratu, care are ca obiectiv revenirea în Liga 1.

„Eu mi-am făcut planurile cu el. Îl cunosc pe Albu, dar mai departe este decizia clubului. Este jucător sub contract cu Chiajna. Ca fotbalist, normal că mi l-aş dori, ar fi un plus foarte mare pentru mine. În funcţie de ceea ce e bine pentru club, aşa se va proceda. Am mitraliera, îl conving cu mitraliera”, a declarat Florin Bratu pentru Pro Sport.

În prima parte a actualei ediţii, Alexandru Albu a jucat  20 de meciuri la Chiajna, în Liga 2, perioadă în care a şi înscris de şase ori. Fundaşul este şi în prezent cel mai bun marcator al echipei antrenate de Bratu.

Alexandru Albu, înlocuitor la Botoşani pentru Chindriş

Alexandru Albu este dorit şi la FC Botoşani, echipă care îi caută deja înlocuitor lui Andrei Chindriş, cel mai curtat fotbalist al moldovenilor. Albu, a mai fost vrut şi de Dan Petrescu la CFR Cluj, cu ani în urmă, pe vremea când evolua la Concordia Chiajna, însă cele două cluburi nu s-au înţeles asupra sumei de transfer.

  • 15 meciuri şi două goluri a re Alexandru Albu pentru Academica Clinceni în sezonul 2019-2020
  • 325 de mii de euro este cota de piaţă a fundaşului central, conform site-ului transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: albufcsbclinceni 

viewscnt
Articole similare