Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, un nou transfer pentru care se felicită: "E un pariu câştigat şi de marketing şi fotbalistic"

Valeriu Iftime, un nou transfer pentru care se felicită: "E un pariu câştigat şi de marketing şi fotbalistic"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat partida împotriva celor de la CFR Cluj, cu scor 2-1. La finalul meciului, Iftime a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre echipa sa.

Valeriu Iftime este mulţumit de noua achiziţie, Al Mawas

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, este fericit de prestaţia echipei sale şi de victoria obţinută în faţa clujenilor. La finalul partidei câştigate de moldoveni în faţa celor de la CFR, cu scor 2-1, Iftime a făcut declaraţii cu privire la jucătorii din echipa pe care o finanţează, a adresat câteva critici, dar a avut şi cuvinte de laudă, mai ales la Al Mawas, care a avut o evoluţie bună, alături de coechipierii săi, cu toate că fotbalistul cunoaşte doar limba arabă.

"Am văzut un Hervin genial. Ăsta e Hervin Ongenda, pentru cine nu-l ştie. De aia l-am adus din Italia, de aia am insistat enorm de mult să revină la Botoşani şi Marius a înţeles, e senzaţional copilul.", a declarat Valeriu Iftime, despre Ongenda.

Despre Keyta, patronul celor de la Botoşani, a avut doar critici: "La Keyta am o problemă. A jucat prost. Am sentimentul că e-n vârfuri şi nu ştiu ce să fac mai departe cu el. El e jucătorul nostru până în vară."

"Mă gândesc mult la Mawas, la Hervin. Nu vobesc de Chindriş care ar trebui să fie un produs bun. Portarul are ofertă din Germania, din Austria şi în vară s-ar putea să îi dau drumul.", a mai spus Iftime în legătură cu fotbaliştii săi.

Iftime a fost foarte încântat şi de prezenţa selecţionerului României, Mirel Rădoi, care a venit la meciul de la Botoşani.

"M-am bucurat să văd că selecţionerul vine şi la Botoşani. Bănuiesc că are jucători pe la Cluj să-i vadă. Din fericire cred că a văzut mulţi şi la Botoşani, dar numai că ai mei nu sunt de naţionala României.", a spus patronul echipei moldovene.

Iftime a vorbit şi despre partida pe care o vor avea cu Craiova în Cupa României: "E un trofeu la care ne gândim serios. Sper să ne recuperm până joi."

La finalul interviului, Valeriu Iftime a mai vorbit şi despre Al Mawas, de care patronul Botoşaniului este foarte mulţumit.

"E un pariu câştigat şi de marketing şi fotbalistic. Vedem ce putem face cu el. E un fotbalist excepţional. Are voinţă, dăruire.", a adăugat Iftime.

FC Botoşani este pe locul 5 în Liga I şi are 33 de puncte după 22 de etape. Următorul meci pe care îl vor avea moldovenii este cel de joi, din Cupa României, împotriva Craiovei, la ora 20:30.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare